Na kratko: Anne, Lara, Vera, Paul

Kratke novice iz sveta mode.

Na kratko: Anne, Lara, Vera, Paul - Foto: Fotografija www.paulsmith.co.uk, Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Marcova nova muza

Victorio Beckham je zamenjal eden izmed pomembnih mož v njenem življenju.

Na žalost marsikatere to ni njen prekrasni mož David, ampak modni oblikovalec Marc Jacobs. Kreator naj bi se zagledal v mlajšo, igralko Anne Hathaway. Lepotička se je prejšnji mesec pojavila ob italijanski ikoni Valentinu, ko je le-ta prejel svojo zvezdo v Beverley Hillsu.

Bohinc v Beli hiši

Michelle Obama ima nekaj slovenskega.

Ena izmed najbolj znanih slovenskih oblikovalk nakita Lara Bohinc je pred kratim prejela prav poseben kompliment. Njeno zapestnico je Samantha Cameron podarila prvi dami Amerike Michelle Obama. Zapestnica Laraella je del kolekcije Essentials, katere navdih so vrvi, jadranje in vse ostalo povezano z navtiko.

Verina Lavander Lane ostaja

Nekaj časa nazaj so krožile novice o razpustitvi linije oblačil Lavander Lane, pod katero je podpisana Vera Wang.

Razlog naj bi bila gospodarska kriza. A oblikovalka je vse te govorice zanikala. Za popolno prenehanje obstoja te linije bodo odločali, glede na prihajajoča naročila.

Trenutno so na stranski tir postavili zgolj kolekcijo torbic, saj kot Vera pravi, ni pravi trenutek za predstavitev nove serije tega nepogrešljivega ženskega modnega dodatka.

Posebno darilo za veliko noč

Velika noč se bliža. In z njo vsa tista čokoladna jajčka in čokoladni zajčki.

Oblikovalec Paul Smith je, v čast temu prazniku, ustvaril posebno kolekcijo oblačil za naše najmlajše. Za naše zajčke je oblikoval pajacke za dojenčke ter majčke, katere so poslikane z pisanimi velikonočnimi jajčki. Oblačilca so namenjena našim malčkom od 6 do 24 mesecev starosti.

Paulove kreacije so na voljo na spletni strani www.paulsmith.co.uk.

Najbolj brano