Monica Bellucci v New Yorku nosila najbolj osupljiv plašč doslej: Igralka se je odela v bleščice od glave do pet

V črni obleki Michael Kors nam igralka pokaže, kako nositi to klasiko. 

Monica Bellucci v New Yorku nosila najbolj osupljiv plašč doslej: Igralka se je odela v bleščice od glave do pet - Foto: Profimedia

Monica Bellucci je pred kratkim ob spremljavi orkestra Wordless Music Orchestra na odru gledališča Beacon brala knjigo Maria Callas: Pisma in spomini. Nastop, ki ga je Michael Kors želel proslaviti z intimno zabavo po nastopu v hotelu Carlyle v New Yorku. 

Monica Bellucci v obleki Michael Kors požela navdušenje

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicabellucciupdate

Za to priložnost je zvezda večera izbrala klasiko: pojavila se je v oprijeti črni obleki, ki jo je kombinirala s škornji s platformo. Igralka pa je povečala modni kvocient te nepogrešljive garderobe. Oblikovala jo je Coco Chanel ob koncu dvajsetih let prejšnjega stoletja, nato pa so jo oblikovalci, kot je Michael Kors, sezono za sezono spreminjali in popravljali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓜𝓸𝓷𝓲𝓬𝓪 𝓑𝓮𝓵𝓵𝓾𝓬𝓬𝓲 (@monicabellucci_x)

Oblikovalec je to silhueto nadgradil s seksi pridihom, saj je ustvaril izrez s spuščenimi rameni. Mala črna obleka še zdaleč ni dolgočasna, saj lahko takoj izstopa, še posebej, če jo dopolnjuje še močnejši kos. Monica Bellucci je to dobro razumela: svoji obleki je dodala dolg črn plašč iz bleščic, da bi poudarila učinek velike noči. Pogled nanj zaslepi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci fan page (@ammiratori_di_monica_bellucci)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Letizia Ortiz v elegantnem brezrokavniku in debelem puliju napoveduje videz, ki ga lahko preizkusite spomladi

Priporočamo tudi: Severina nosila najbolj nenavadne hlače doslej (pustile so nas odprtih ust)

Najbolj brano