Ta plašč Mojce Mavec je odlična alternativa klasiki (presenetil vas bo)

Nosijo ga številne zvezdnice.

Mojca Mavec - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Zdi se, da nasmejani voditeljici in popotnici Mojci Mavec pristaja prav vse, kar si omisli. Podajo se ji namreč različni modni slogi, od elegantnih do tistih bolj vsakdanjih. Še nedavno se je potepala v Parizu, kjer je pokazala šik modni dodatek, na katerega ste že pozabili, sedaj pa se že mudi v kultnem Londonu.

Kot kaže so temperature tam precej nizke, saj se je simpatična Mojca oblekla v mehak črn plašč, katerega tekstura spominja na plašče v "teddy" stilu. Gre za kos, ki je izredno v trendu, saj predstavlja odlično alternativo klasičnim bundam, na račun katerih nemalokrat žrtvujemo svoj stilski izraz. Mavčeva je stavila na črnino od glave do pet, zato je ta elegantni plašč skombinirala s črnimi hlačami, torbico in gležnjarji. Za kanček svežine je tudi tokrat posegla po rutki v vijolični barvi, ki se ponaša z unikatnim vzorcem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik in IG

Smo ravno v času razprodaj, zato vam naj namignemo, da je "teddy" plašč  zagotovo eden izmed tistih kosov, ki vam bo v omari služil dlje časa in katerega nakupa ne boste obžalovali.

Preberite še: Kylie Jenner z izbiro obleke v središču nove polemike na modni reviji Schiaparelli Haute Couture pomlad in poletje 2023

Priporočamo tudi: Astrologi opozarjajo: Najbolj nesrečen dan v letu 2023 za vaše nebesno znamenje

Najbolj brano