Modno-umetniški dogodek Urbana Ljubljana

V četrek, 3. aprila, ob 19.00 se bo v preddverju stanovanjsko-poslovnega kompleksa Situla (Vilharjeva cesta 44, Ljubljana) odvil modno-umetniški dogodek Urbana Ljubljana.

Modno-umetniški dogodek Urbana Ljubljana

Modna poznavalka Manja Plešnar bo povezovala mimohod stvaritev slovenskih modnih oblikovalcev. Manekenke bodo predstavile kreacije Olje Jelenc in Gordane Bobojević, ki ustvarja pod znamko Bobo. Nosljivi modni kosi bodo dopolnjeni z vpadljivim nakitom Hane Karim in Barbare K. Germ.

Na ogled bo tudi fuzija novega z večno šik kosi iz omar Divas Vintage Galerije in Vintage Vikenda, za lahek korak po modni pisti pa bodo poskrbeli čevlji iz trgovine Deichmann. Modnim toaletam bodo delali družbo tudi ročno izdelani dodatki za mobilne naprave iz nove kolekcije CalypsoCrystal.

Ob zaključku modnega dela bodo obiskovalci vabljeni k ogledu umetniške instalacije Roka Bogataja z naslovom Skrivnostnik/Jardin Secret in fotografske razstave Ob tirih, ki jo je Miško Kranjec pripravil v sodelovanju z Galerijo Fotografija. Obe razstavi bosta na ogled do konca junija.

Za razvajanje brbončic in osvežitev bo poskrbel tim cateringa Jezeršek. Za predstavnike sedme sile bodo ta večer odprta vrata vzorčnega luksuznega stanovanja, ki so ga oblikovali GAO arhitekti.

Najbolj brano