Modni ulični slog s tedna mode v Kopenhagnu: Oglejte si najbolj kul kombinacije fashionistk v danski prestolnici mode

Ne bojte se barv, samozavestno trdijo danske modne navdušenke. Vse čudovite modne videze razkošnih barvnih kombinacij, ki so se sprehodili po ulicah danske modne prestolnice, pa si oglejte v fotogaleriji. 

Slika 1/14

V fotogaleriji si oglejte pester izbor bogatih barvnih kombinacij danskih modnih navdušenk.

Profimedia

Čeprav se večina ne veseli konca poletja, je ta mesec za izboljšanje razpoloženja poskrbel vsaj ulični slog kopenhabenskega tedna mode. Na skandinavskih ulicah so zunaj revij in na zabavah po predstavitvah prisotni vsi slogovni vzorci, od zelo drznih do zelo umirjenih. Še en kopenhagenski teden mode je tako zvabil modne navdušence na ulice severne modne metropole. Danske modne navdušenke so znane po svojem edinstvenem živahnem in eklektičnem slogu in zadnji teden mode ni izjema. Od belih srajc, ki jih nosimo s kavbojskimi klobuki, kavbojk, ki jih nosimo čez obleke, močnih roza in optimistično rumenih, pa tudi nekaj minimalističnih kombinacij, nas moda na danskih ulicah spodbuja, da se osvobodimo vsiljenih norm in sprostimo lastno ustvarjalnost ter jo izrazimo skozi moda.

Colour-blocking je še vedno v modi, klasični črno-beli kontrasti z ne tako klasičnimi tkaninami, 'chunky' škornji, ki jih lahko nosite tudi k lahkotnim poletnim kombinacijam, vse to in še več izbranih videzov pa si oglejte v fotogaleriji. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta zelenjava je najbolj redilna: Izogibajte se ji v širokem loku, da izgubite težo, in jo nadomestite s to hrano

Priporočamo tudi: Živila, ki povzročajo akne: Izogibajte se jim, da poskrbite za svojo kožo

Najbolj brano