Miranda Kerr: Že veste, kako je naznanila drugo nosečnost?

Miranda Kerr že vrsto let velja za eno izmed najbolj zaželjenih manekenk sveta, prav zato ne preseneča, da je novica o njeni drugi nosečnosti pritegnila toliko pozornosti svetovne javnosti. 

Miranda Kerr: Že veste, kako je naznanila drugo nosečnost? - Foto: Profimedia, profimedia

In seveda tudi naše!

Miranda Kerr je torej ponovno noseča, tokrat z njenim izbrancem (in soustanoviteljem Snapchata) multimiljonarjem Evanom Spieglom.

Govorice o njeni nosečnosti so se sicer začele že pred časom, dokončno pa so svojo potrditev dobile v začetku decembra, ko so njen nosčniški trebušček fotografi ujeli na eni izmed predstavitev njene kozmetične linije, prav tako pa sta z izbrancem naredila tudi javno naznanilo o prihodu novega družinskega člana.

No, čisto zares pa je Miranda (tudi na svojem Instagram profilu) nosečnost javno naznanila na rdeči preprogi minulih Zlatih globusov, ko je svoj (razkošen) nosečniški trebušček razkazovala v prelepi črni kreaciji Balmain.

Preberite še: Že veste zakaj se hollywoodske zvezdnice te dni oblačijo v črno?

Miranda in Evan sta se sicer zaročila poleti 2016, ko sta novico javnosti naznanila s posebnim filtrom na Snapchatu, zvestobo pa sta si dokončno obljubila na veličastnem slavju v maju.

Preberite še: ASOS je prenehal z retuširanjem modelov za kopalke, rezultat pa je ...

Priporočamo tudi: Tu je LUSH valentinova kolekcija in to so izdelki, ki si jih boste želele!

Najbolj brano