Bafte: Michelle po rdeči preprogi kar v H & M-u

Verjeli ali ne: Michelle Williams se je po rdeči preprogi na podelitvi baft v Londonu sprehodila v obleki švedske znamke dostopne mode H & M.

Michelle Williams na rdeči preprogi Baft v obleki H & M. Foto: Profimedia.com

Williamsova, ki je ljubljenka modnih oblikovalcev in se po navadi pri izbiri toalet za galadogodke odloča za zveneča imena, kot so Chanel, Jason Wu, Valentino in zadnje čase Victoria Beckham, je tokrat presenetila modne poznavalce in izbrala kar H & M.

Seveda takšne obleke ne boste našli v kateri koli njihovi trgovini, saj so jo izdelali posebej za Michelle. Je pa preprosta slonokoščeno-črna toaleta z okrasno rožo na pasu, dopolnjena s pisemsko torbico Olympia Le-Tan, navdušila poznavalce, ki so na rdeči preprogi Baft pohvalili še Jessico Chastain v toaleti Oscarja de la Rente, pa Violo Davis v Valentinu in Penelope Cruz (Giorgio Armani Privé). Meryl Streep in Christino Hendricks je oblekla ekipa oblikovalcev Vivienne Westwood.

Moški (Michael Fassbender, George Clooney, Colin Firth ...) so v večini dokaj predvidljivo ostali zvesti Armaniju.

Medtem je na Grammyjih dobesedno blestela Adele, ki se je, preden je dobila šest grammyjev (slavila je v vseh kategorijah, v katerih je bila nominirana), po rdeči preprogi v Los Angelesu sprehodila v črni obleki Giorgio Armani, prekriti z bleščicami.

Najbolj brano