Lepotica po mami: Giulia, hčerka Carle Bruni in Nicolasa Sarkozyja, je s komaj 12 leti postala ambasadorka blagovne znamke

23. 5. 2024
Lepotica po mami: Giulia, hčerka Carle Bruni in Nicolasa Sarkozyja, je s komaj 12 leti postala ambasadorka blagovne znamke (foto: Profimedia)
Profimedia

Giulia Sarkozy je obraz modne znamke, ki je... nekoliko nenavadna. 

Morda tega niste vedeli, pa tudi mi smo to pravkar odkrili, vendar je Giulia, hči Carle Bruni in Nicolasa Sarkozyja, pri 12 letih obetavna jahalka. In čeprav sta starša mladenko vedno strogo varovala pred mediji (Carla jo je vedno pokazala le od zadaj), jo je njena strast do konj spodbudila, da se je pojavila na družabnih omrežjih.

Giulia Sarkozy je nadarjena jahalka

Giulia ima račun na Instagramu in še enega na TikToku, kjer jo je mogoče videti, kako se odlično znajde v preskakovanju ovir. Hčerka nekdanjega predsednika Francije (ki mu je zelo podobna) redno deli svoje podvige s svojim najljubšim konjem Valentinom du Delta (mimogrede, njena računa nosita njegovo ime).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙂𝙞𝙪𝙡𝙞𝙖 𝙎𝙖𝙧𝙠𝙤𝙯𝙮 (@valentine.du.delta)

Še bolje kot to pa je, da je bila svetlolasa Giulia Sarkozy pri svojih letih pravkar izbrana za obraz blagovne znamke Art équestre s sedežem v Puget-sur-Argens, ki "opremlja svet konj". Najstnica je navdušena nad sodelovanjem s to "več kot fantastično blagovno znamko, tako zaradi kakovostnih izdelkov kot zaradi družinske ekipe", kot je poudarila v publikaciji. "Iskreno, vedno sem sanjala, da bom ambasadorka znamke, vendar si nikoli nisem mislila, da se mi bo to uresničilo," je zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙂𝙞𝙪𝙡𝙞𝙖 𝙎𝙖𝙧𝙠𝙤𝙯𝙮 (@valentine.du.delta)

Giulia, edina hči Carle Bruni in Nicolasa Sarkozyja, je najmlajša in edina hči v veliki mešani družini. Ima štiri starejše polbrate: Auréliena, rojenega leta 2001 iz Carlinega razmerja s filozofom Raphaëlom Enthovenom; Pierra, rojenega leta 1985, in Jeana, rojenega leta 1986, iz Nicolasovega prvega zakona z Marie-Dominique Culioli; ter Louisa, rojenega leta 1997 iz zveze s Cécilio (zdaj žena Attias).

Carla na Instagramu zelo občasno objavlja fotografije svoje hčerke in z njo deli ljubke trenutke. Tako na primer nikoli ne pozabi deliti nekaj utrinkov na njen rojstni dan, ki ga ima 11. oktobra. Vendar nikoli ni pokazala njenega obraza, saj ga raje skriva na tak ali drugačen način - na primer z uporabo emotikona.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj jesti pred spanjem, če smo lačni? To je 8 idej za zdrave večerne prigrizke, s katerimi boste potešili lakoto tudi na dieti

Priporočamo tudi: Pozabite na 'očetove sandale', to poletje jih bodo zamenjali ti sandali iz našega otroštva

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave