Kultni stajling z belo srajco se vrača tudi to zimo. Poglejte, kako ga nositi

V kolektivni domišljiji je bela srajca pogosto povezana s slovesnim in prefinjenim videzom. Toda Kendall Jenner nam dokazuje nasprotno.

Kultni stajling z belo srajco se vrača tudi to zimo. Poglejte, kako ga nositi - Foto: Profimedia

Kendall Jenner je s svojim minimalističnim in sproščenim videzom tisto dekle, ki mu vsi sledimo. Na družbenih omrežjih še naprej dokazuje svoj smisel za stil z razkrivanjem preprostih in učinkovitih stajlingov, ki jih lahko vsi vključimo v vsakdanje življenje. Na Instagramu razbija vnaprej pripravljene kode in pravila, s čimer dokazuje, da ste lahko ležerni in sproščeni tudi v beli srajci.

Kako nositi belo srajco kot Kendall Jenner?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kot vemo, je trik Kendall Jenner za uspešen videz ta, da stavi na trendni kos, ne da bi pretiravala. Večkrat se odloči za belo srajco, ki jo obožujemo ženske po vsem svetu. Tokrat je izbrala širok kroj in namesto, da bi jo zapela z gumbi, se je odločila, da jo pusti odprto. Ker jo je nosila z zavihanimi rokavi, jo je še nadgradila in ji dodala sproščen pridih, ki ga imamo radi.

Kot običajno jo je združila s preprostimi, a učinkovitimi kosi: temnimi  kavbojkami z visokim pasom – prihodnji trend leta 2022 – in kremno majico brez rokavov. Svoj stajling je dopolnila z bež torbico in črnimi sončnimi očali, dvema značilnima detajlom. Še en stajling brez velikega napora, ki nas navdihuje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaradi teh 6 napak vaša koža izgleda starejša, kot je v resnici

Priporočamo tudi: Prešiti plašči, prešite jakne, prešite kapuce, čas je za najmehkejši trend te zime

Najbolj brano