Kopalke za vsako žensko

Med različne vrste ženskih oblačil sodijo tudi ženske kopalke, ki ob vročih poletnih dnevih na plaži ob morju pridejo še kako prav. Takrat, ko je izjemno vroče, komaj čakamo, da odvržemo nepotrebna oblačila ter se prepustimo vodnim užitkom v manjših ali malo večjih krpicah, ki predstavljajo kopalke. Le tako lahko ustrezno ohladimo svoje telo. Seveda pa po kopalkah posežemo tudi v drugih letnih časih, ko se odpravljamo v toplice, na bazen ali pa potujemo v tople kraje.

Promocijsko sporočilo, 22. 2. 2018
Kopalke za vsako žensko - Foto: Shutterstock

Prav vsaka ženska želi v kopalkah izgledati kar najbolje!

To ji dandanes lahko zlahka uspe, saj na tržišču obstaja ogromno različnih stilov, ki so narejeni za različne tipe postav. Tudi takšnih, ki dobro prekrijejo odvečne kilograme ali kakšno drugo lepotno napakico. Tako lahko vsaka zase poišče prav tiste kopalke, ki se najbolje prilagajajo njenemu okusu, tipu osebe in postavi.

Enodelne kopalke

Vrste kopalk

Povsem enostavno lahko kopalke razdelimo na 3 kategorije: moške, ženske in otroške. Ženske kopalke se potem delijo naprej še na enodelne in dvodelne. Dvodelne kopalke so tiste, pri katerih spodnji in zgornji del nista povezana. Leta nazaj, ko so se ženske prvič pojavile v bikinkah, so požele velik naval ogorčenja, saj naj bi razkrivale preveč kože. Danes pa so takšne kopalke nekaj povsem normalnega, vidimo jih lahko na prav vsaki plaži.

Ravno obratno pa velja za enodelne kopalke, kjer spodnji in zgornji del tvorita celoto. Po enodelnih kopalkah največkrat posegajo ženske z močnejšo postavo, ki želijo prikriti kakšno napakico na telesu. Ali pa ženske športnice, ki se ukvarjajo s plavanjem.

Ženske kopalke se med seboj razlikujejo tudi glede na material, iz katerega so izdelane. Najbolj pogosto uporabljeni in najprimernejši so materiali, ki se zelo hitro posušijo. Poznamo pa tudi kopalke, ki so narejene iz takšnih materialov kot navadna oblačila. Najpogostejši material za izdelavo kopalk je poliester, ki se lepo prilega telesu. Za lepši videz pa lahko posežete po številnih dodatkih, kot so pareo, nakit, ustrezni sandali in podobno.

Seveda je izbira kopalk za skoraj vsako žensko zelo velik dogodek. Kako tudi ne bi bil, saj vsako leto na plan pridejo novi in novi modeli kopalk, da o njihovih barvah sploh ne govorimo. Prav pri izbiri barv kopalk velja nenapisano pravilo: če želite del telesa poudariti, potem izberite svetlejše barve. V primeru, da želite del telesa skriti, pa posezite po temnejših odtenkih.

Vsekakor naj pri tem ženske upoštevajo ta pomemben nasvet: med nakupom kopalk se dobro poglejte v ogledalo. Ne gleda na trenutno modo izberite takšne kopalke, ki vam zares pristajajo, saj boste le tako na plaži samozavestne in sproščene.

Lisca kopalke

Dvodelne kopalke LiscaDa bi letos na plaži izgledale čim bolj zapeljivo, posezite po Lisca kopalkah. Domišljija Liscinih modnih oblikovalcev je namreč brezmejna in ustvarja na tisoče različnih čarobnih zgodb. To se še kako odraža tudi pri njihovih kopalkah. Lisca kopalke za sezono 2018  (Lisca Selection) se lahko pohvalijo z modno draperijo, mrežasto tkanino in bogatimi dodatki. Kolekcija je prav zares zelo prefinjena, v njej pa se bo vsaka ženska počutila glamurozno in zelo ženstveno.

Kolekcija kopalk Lisca Fashion pa je spet druga zgodba. Tu imajo glavno vlogo etno in geometrijski vzorci, tropski potiski in živahne barve, ki bodo še posebej poudarile lepo žensko postavo. Omenimo naj še serijo Mix&Match, ki je kot nalašč za ustvarjanje popolnih poletnih kombinacij.

Prav vse serije Liscinih kopalk so separentne, kar pomeni, da lahko ločeno kupite zgornji in spodnji del ter tako ustvarjate poljubne kombinacije.

Želimo vam uspešen nakup pravih kopalk!

Najbolj brano