Ko se Lara Croft sreča z Motovilko: Amaya - Maja Keuc na podelitvi nagrad Elle Style Awards s svojo pričesko in dizajnerskim stajlingom pritegnila vso pozornost

V ponedeljek smo v čudovitem ambientu Grand Plaza hotela v Ljubljani že desetič podelili nagrade Elle Style Awards. Na dogodek je bila povabljena tudi Amaya - Maja Keuc, ki tokrat ni navduševala s svojim glasom, pač pa svojim dovršenim stajlingom.

Ko se Lara Croft sreča z Motovilko: Amaya - Maja Keuc na podelitvi nagrad Elle Style Awards s svojo pričesko in dizajnerskim stajlingom pritegnila vso pozornost - Foto: Marko Delbello Ocepek

Amaya se je najbolj modnega dogodka v letu udeležila v stajlingu, ki popolno prepleta videz Lare Croft in Motovilke. Nosila je črn oprijet puli z enim rokavom in črno rokavico do komolca, ki jo je kombinirala s širokimi olivno zelenimi hlačami z visokim pasom, ki spominjajo na trenutni cargo trend, in klasičen črn plašč ter črne čevlje s koničastim zaključkom.

Pa piko na i je izbrala dodatke znamke Prada, in sicer bež Prada Triangle torbico in črna sončna očala. Nosila je še zlata prstana in uhane.

Za njen stajling je poskrbela slovenska modna oblikovalka Neža Dapčevič, ki je hlače, ki jih je nosila Amaya, poimenovala “Views are greener”. V svojem lookbooku je stajling s hlačami predstavila z izjemno dolgo kito, spleteno iz čopa, od koder je navdih za svojo pričesko dobila tudi Amaya, in s tem popolno zajela vizijo oblikovalke za svoj dizajn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEKI (@nezadapcevic)

Oblikovalka Neža Dapčevič pa je imela svojo kreacijo na Amayi moč videti tudi na lastne oči, saj je pevko spremljala na dogodku in je iz prve roke lahko sprejela vse pohvale za njen stajling. Seveda je ponosni trenutek, ko njeno kreacijo nosi zvezda, kot je Amaya, ovekovečila tudi na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEKI (@nezadapcevic)

V aktualni novembrski številki revije Elle lahko preberete intervju z Amayo, ki nam je med drugim zaupala, da ji dober stajling "da tisto dodatno samozavest in omogoči, da se lahko izrazim tako, kot se morda ne želim izraziti čisto vsak dan."

Fotografije: Marko Delbello Ocepek

Preberite še: To je razlog, da se je Kate Middleton opravičila na svoj poročni dan

Priporočamo tudi: Z rdeče preproge Elle Style Awards 2022: Oglejte si glamurozne videze nagrajencev in gostov

Najbolj brano