Kate Middleton in Meghan Markle: Koliko sta v preteklem letu 2022 porabili za prenovo garderobe?

Tudi na modnem področju sta v bitki...

Kate Middleton in Meghan Markle: Koliko sta v preteklem letu 2022 porabili za prenovo garderobe? - Foto: Profimedia

Stil princese, kot je Kate, ali vojvodinje, kot je Meghan, ima svojo ceno. Ni presenetljivo, da se moraš kot član kraljeve družine za vsak javni nastop dobro obleči. Da bi upravičili svoj položaj in status ter da bi ljudje in modne navdušenke sanjarili, morate uporabiti težko artilerijo. Daily Mail je raziskal in ugotovil modno bilanco leta za obe svakinji. Koliko sta leta 2022 porabili za nova oblačila in nakit? Veliko denarja!

Katera je večja zapravljivka, Kate ali Meghan?

Čast Kate, valižanske princese, ki je logično večji porabnik od obeh. Po poročanju tabloida je vrednost garderobe matere Georgea, Charlotte in Louisa v lanskem letu silovito narasla. Po dveh letih treznosti zaradi pandemije Covid-19 je ponovno začela opravljati redne kraljeve obveznosti in potovati, zato je tudi trošila. Daily Mail je potegnil kalkulator in ocenil, da je Kate Middleton v zadnjih mesecih oblekla nove obleke v vrednosti 176.664 funtov. To je skoraj 200.000 evrov. Leta 2017, ki je bilo do takrat njeno rekordno, je znašalo 119.000 funtov.

Najdražja obleka, ki jo je nosila leta 2022? To je bilo 19. maja na premieri filma Top Gun: Maverick. Kate je naredila vse, da bi se pokazala Tomu Cruisu. Odločila se je za obleko Roland Mouret za 2.700 funtov in nakit za 10.560 funtov (njeni čevlji in torbica so bili iz njene obstoječe garderobe).

Vendar, kot poudarja časnik, je "bodoča kraljica še naprej nosila in reciklirala nekatere svoje stare priljubljene obleke, prav tako pa je nosila oblačila iz mainstream trgovin, kot so Zara, Hobbs in Mango." Kot poudarja tudi Daily Mail, je kralj tisti, ki krije stroške Kateine garderobe za "profesionalne" obveznosti (za to obstaja uradni proračun), vendar ni jasno, ali princesa še vedno plačuje polno ceno za svoje obleke ali prejema popuste.

Relativna treznost...

In Meghan? Njen status se je morda spremenil - z možem Harryjem nista več "aktivna člana" kraljeve družine -, a njen okus za fine stvari je ostal enak! Daily Mail ocenjuje, da je nekdanja igralka lani nosila garderobo v vrednosti 78.993 funtov. To je 20.000 funtov več kot leta 2021, ko je znašala 58.388 funtov. Leta 2020, v letu velikega odhoda, je nosila obleke v vrednosti 44.188 funtov. Leta 2019 je z 211.693 funti presegla številke! Ker so se Sussexi odločili, da bodo odslej finančno neodvisni, je logično, da bo to šlo iz njihovega žepa.

16. aprila, prvi dan iger Invictus Games v Haagu, je opravila odlično delo: zjutraj so jo videli v plašču Ralph Lauren za 4.281 funtov, popoldne v suknjiču Céline za 2.400 funtov, zvečer pa v Cartierjevi ogrlici za 12.800 funtov! Kraljeve dame...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Igra moči ali ko je v besednem dvoboju zmagovalec največji poraženec

Priporočamo tudi: 5 pogostih razlogov, zakaj pozimi ustnice razpokajo, in kako si pomagati: Nekateri razlogi vas bodo presenetili

Najbolj brano