Kate Middleton čudovita v pomladni bluzi na prvem video dogodku po odmevnem intervjuju

Video dogodek je potekal v čast dnevu žena.

Kate Middleton čudovita v pomladni bluzi na prvem video dogodku po odmevnem intervjuju - Foto: Profimedia

Vojvodinja Cambriška se je v počastitev mednarodnega dneva žena virtualno pojavila v video klicu, ki ga je objavil uradni kanal kraljeve družine na  YouTubue.

Kate Middleton je govorila z Jasmine Harrison, ki je prejšnji mesec podrla svetovni rekord kot najmlajša ženska, ki je samostojno veslala po Atlantskem oceanu. Potovanje ji je vzelo 70 dni, 3 ure in 48 minut, je poročal The New York Times.

"Mislim, da ste navdih za številne mlade ženske," je dejala Kate. Harrisonovo je vprašala tudi o njenem treningu in če je govorila z drugimi ženskami, ko se je pripravljala na veliko dirko. Izkazalo se je, da je Harrison pred začetkom svojega velikega potovanja klepetala s prejšnjo rekorderko, ki prihaja iz ZDA.

Kate je v pogovor vnesla tudi duševno zdravje. Ona, princ William in princ Harry so leta 2017 začeli kampanjo Heads Together, da bi pomagali v boju proti stigmatizaciji duševnega zdravja in podprli tiste, ki se spopadajo s svojim duševnim in čustvenim počutjem.

"Za takšen izziv potrebujemo vse elemente in vse tiste pozitivne strani našega duševnega zdravja in našega uma," je dejala Kate. "In redko je videti tako neverjeten prikaz tega skozi izziv, ki ste ga pravkar storili, in to bi morali res proslaviti."

Kate je Harrisonovo pohvalila za "navdihujoče množice drugih mladenk in deklet, da nadaljujejo po tvojih stopinjah." Pozneje je še dejala, da bo njen velik dosežek "upam, spremenil dojemanje tega, kar je mogoče doseči za mlade ženske."

Za prisrčen klepet je Kate nosila roza potiskano bluzo znamke Boden in viseče uhane. Verjetno se je javila od doma, saj smo v ozadju videli fotografije njenih otrok, princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa.

Klic vojvodinje s Harrisonovo se je odvil zjutraj po oddaji intervjuja vojvode in vojvodinje Susseške z Oprah Winfrey, med katerim so razpravljali o tem, zakaj sta odstopila kot člana monarhije in kakšen je njihov odnos s kraljevo družino danes.

Boden, cena: približno 90 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Chanel predstavlja hlače, ki jih bomo oboževali prihodnjo sezono

Priporočamo tudi: Poglejte, katere čevlje bi morali kombinirati s katerim modelom kavbojk

Najbolj brano