Kako nositi romantično dekliško obleko za prosti čas

Kaia dekliško obleko nosi na premišljen in prefinjen način.

Kako nositi romantično dekliško obleko za prosti čas - Foto: Profimedia

Modna znamka Dôen je močno navdihnjena z nostalgijo, družino in toplimi odtenki južne Kalifornije, ki se začnejo z meglenimi pohodi v hribe in končajo z slanimi nogami, zakopanimi v pesku. Zato ni presenetljivo, da je Cali dekle Kaia Gerber izbrala eno izmed njihovih minih poletnih oblek. Te dni supermodel le redko spreminja svoje elegantne športne stajlinge, s zdi se, da jo je Dôenov babydoll slog prepričal, da poskusi kaj novega.

Morda je pozitiven etos blagovne znamke pritegnil pozornost Kaie. Oblikovalska mantra Dôen ekipe zajema podobno opolnomočen pristop k poslu: želimo vam pomagati, da se oblečete s čim manj truda, in upamo, da se boste ves dan počutili najbolj samozavestno in graciozno.

Kaia je 100-odstotno bombažno mini obleko nosila z belimi supergami Vans, belimi nogavicami in njeno priljubljeno torbico Ava znamke Celine, ki se je barvno popolno ujemala z obleko. Njen stajling je prefinjena različica kombinacije dekliške obleke in elegantne torbice ter klasičnimi belimi supergami, ki poskrbijo za udobje, ki si ga želimo za prosti čas.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je vodilni jesenski trend, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod

Priporočamo tudi: To je čudovita rojstnodnevna obleka Kylie Jenner

Najbolj brano