Jezikamo: Vicky, Nicole, Angelina & Brad, Jessica & Justin

Sredin zvezdniški utrinek.

Jezikamo: Vicky, Nicole, Angelina & Brad, Jessica & Justin - Foto: Fotografija Reddot

dVb za moške

Victoria Beckham

Suhljata nogometaševa žena se je po kolekciji, v kateri je oblikovala jakne, torbice in sončna očala, odločila, da bo svoje znanje ponudila tudi moškim. Pod svojo znamko DVB bo Victoria začela oblikovati oblačila za moške, pri tej nalogi pa naj bi ji z nasveti pomagal tudi David.

Brezplačne fotografije Sunday Rose

Nicole Kidman

Novopečena mamica in hollywoodska igralka je razočarala mnogo urednikov revij po svetu, potem ko se je odločila, da fotografij hčere Sunday Rose ne bo prodala za nobeno ceno. Nicole in Keith razmišljata, da bi v javnost brezplačno poslala eno samo fotografijo Sunday Rose.

Dobrodelna

Brad Pitt in Angelina Jolie

Igralska zvezdnika sta milijon ameriških dolarjev, del denarja, ki sta ga dobila za fotografije svojih dvojčkov, razdelila otrokom, ki so bili ranjeni med vojno v Iraku. Pol milijona dolarjev so si razdelile tri dobrodelne organizacije v Iraku, ki pomagajo 5.700 otrokom. Denar bodo izkoristile za nakup osnovnih potrebščin, kot so knjige, in nujno, invalidom prilagojeno šolsko opremo. Kar bo ostalo, bo šlo za pomoč otrokom, ki so begunci, in financiranje programov rehabilitacije v šolah. Drugega pol milijona dolarjev sta zvezdnika namenila otrokom v ZDA, katerih očetje ali matere so padli v Iraku ali pa se tam borijo. Donacija je bila vplačana na račun organizacije ameriška vojske YMCA, ki znotraj programa Hero skrbi za šolanje in pomoč pri vzgoji več kot 2.500 otrok vojakov.

Poroka na vrtu?

Jessica Biel in Justin Timberlake

Že nekaj časa se govori, da bi se zvezdnik Justin rad poročil s svojim dekletom, igralko Jessico Biel, vendar pa v svojem natrpanem urniku preprosto ne najde časa za organizacijo poroke. Zdaj ameriški mediji poročajo, da se je dela lotila kar Justinova babica, vendar se njena različica sanjske poroke razlikuje od vnukove. Timberlake je že pred časom povedal, da bi se rad poročil na rajskem otoču Mustique v velikem slogu, babica Sadie Bomar pa ima v mislih preprosto vrtno poroko. »Mislim, da bi se Justin moral poročiti v Tennesseeju, na vrtu doma svoje matere Lynne. Vrt je zelo velik in ima čudovite rože, « je dejala babica, ki je navdušena nad vnukovo 'prisrčno' izbranko.

Nova

Fotografije Reddot

Najbolj brano