Jennifer Aniston nosila elegantne črne hlače neobičajnega kroja, ki bi jih nosile še zagrizene oboževalke kril

Oboževalci serije "The Morning Show" bodo zagotovo veseli novice, da poteka snemanje 3. sezone. V seriji, ki jo je navdihnila knjiga Briana Stelterja "Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV", igra Jennifer Aniston. Pred nekaj dnevi je igralka na snemanju nosila zavidljiv eleganten stajling z elegantnimi hlačami najbolj nenavadnega kroja, kar smo jih kdaj videli. Oglejte si jih v fotogaleriji.

Slika 1/3

Igralka upodablja lik Alex Levy, priljubljene televizijske voditeljice jutranjega programa, ki se v prvi sezoni serije bori za obstanek v službi. Za svoj nastop je bila Jennifer Aniston nominirana za emmyja, zlati globus in nagrade SAG, ene najprestižnejših, ko govorimo o televizijskih dosežkih. 

V intervjuju za revijo Variety je razkrila, kaj pričakuje od svojega lika v 3. sezoni: "Mislim, da je čas, da Alex najde nekaj ljubezni in strasti. Znala je opustiti nadzor, odpreti svoje srce in postati ranljiva, česar do sedaj ni zares počela. Potrebuje tudi dobrega prijatelja. Moramo jo pripraviti, da gre ven s puncami. Želim jo videti, kako gre v trgovino, se sprehaja po svetu in gre iz cone udobja." Kdo ve, morda je kombinacija, v kateri so Jennifer posneli na snemanju, tista, v kateri bo Alex šla na zmenek in se zaljubila. Stajling si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano