Ječa kot navdih

Čeprav je pred vrati novo nadaljevanje resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum, pa prejšnji tekmovalci niso odšli v pozabo.

Ječa kot navdih - Foto: Fotografija Chris Ramirez, kenleycollins.com

Nekateri izmed njih se bodo pojavili v omenjeni seriji, kjer se bodo srečali kreatorjih iz različnih sezon, medtem pa Kenley Collins predstavlja svojo novo kolekcijo.

Finalistka prejšnje sezone je večini ostala v spominu po vintage oblekah s cvetličnim potiskom. Glasbeni postaji VH1 in MTV sta nadobudni mladi oblikovalki najprej ponudila delo voditeljice resničnostne oddaje, a je temnolaska ponudbo gladko malo odbila. Razlog: v življenju ima za početi bolj pomembne stvari.

Njeno novo modno kolekcijo bodo lahko občudovali gostje newyorškega tedna mode, kjer bo pokazala svojo spomladansko linijo oblačil in dodatkov. Navdih pravi sama, je našla v ječi, kjer je pristala po fizičnem napadu na bivšega zaročenca.

Če pa mislite, da jezična gospodična ni material za reality šove, ste se zmotili. Ta hip snema oddajo, posvečeno njej in njeni podporni skupini. A žal se še ni našla televizijska mreža, ki bi kupila pravice predvajanja.

Najbolj brano