Je to nov hit med supergami, ki bo končno izpodrinil Adidasov model Samba? Kaia Gerber že ve!

13. 4. 2024
Je to nov hit med supergami, ki bo končno izpodrinil Adidasov model Samba? Kaia Gerber že ve! (foto: Profimedia)
Profimedia

Na ulicah New Yorka je Kaia Gerber že nosila superge Bode x Nike, ki bodo v prodaji od 18. aprila dalje. Številni jim napovedujejo velik uspeh, zna se celo zgoditi, da s prvega mesta zrinejo ta hip daleč najbolj priljubljene Samba superge. Bodite tokrat prvi v vrsti!

Kaia Gerber, slavna manekenka in igralka, je imela priložnost, da kot prva v svoj vedno navdušujoč stajling vključi nov model superg, ki so nastale kot plod sodelovanja med blagovnima znamkam Bode in Nike. Uniseks model imenovan Bode x Nike Astro Grabber uteleša kombinacijo športnega in uličnega stila. Zgleduje se po nogometnih supergah ter enostavnih linijah in oblikah, ki so nas že navduševale v devetdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.

Profimedia

Kaia je svojo preprosto, minimalistično kombinacijo črnega plašča in klasičnih ravno krojenih črnih hlač osvežujoče nadgradila z zgoraj omenjenimi supergami, ki prihajajo v prodajo na platformo SNKRS 1.maja. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katere so glavne barve za pomlad in poletje 2024? 10 odtenkov, v katere se bomo odeli prihajajočo sezono

Priporočamo tudi: Jelena Djokovic v ultimativnih kavbojkah z visokim pasom za to pomlad, ki so lahko osnova vsakega šik 'casual' stajlinga

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik