Irina Shayk drzna v rdečem usnju in črnih škornjih

Popoln prehodni plašč.

Irina Shayk drzna v rdečem usnju in črnih škornjih - Foto: Profimedia

Zima je dobra za eno super stvar: lahko si nadenemo vpadljiv plašč. To je tudi najlažji in najboljši modni trik: nihče ne mora vedeti, da pod čudovitim plaščem nosimo sinočnjo pižamo. Vlaganje v poseben plašč je torej najpametnejša modna izbira, ki jo lahko sprejmete to zimo. Napovedovalka trendov, kot je Irina Shayk, to zagotovo ve: manekenka se je ta teden sprehodila po New Yorku in nosila idealen plašč.

Irina je nosila rdeč usnjen plašč znamke Coach, ki je takoj vzbudil pozornost. To je svež pogled na klasični trenč plašč iz nekaj razlogov. Prvi: v svetlo rdečem odtenku. Drugič: njegov usnjen material se zdi zelo svež - elegantna posodobitev bombažnega ali platnenega plašča. Ampak še vedno je dovolj lahek, da ga lahko nosite tudi spomladi.

V kombinaciji s črno obleko, črnimi škornji na vezalke, baseball čepico in dvema torbama, vključno s torbico znamke By Far in torbico, natisnjeno z Minnie Mouse, je bil njen videz popolnoma kul.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham v čipkastem korzetu še nikoli ni bila bolj drzna

Priporočamo tudi: Rosie Huntington-Whitley napovedala vrnitev spete pričeske, ki si je že leta nismo upali nositi v javnosti

Najbolj brano