Idealne jesenske kombinacije: Jelena Veljača v novih modelih obutve ECCO

ECCO skupaj z igralko, scenaristko in producentko Jeleno Veljača predstavlja svoje trendne jesenske modele, ki se ponašajo z modernim udobjem v usnju.

Promocijsko sporočilo, 17. 10. 2018

Vsaka ženska, ki kaj da na svoj osebni stil, se zaveda, da je nekaj slediti modi, nekaj drugega pa, kako z njo ravnati. Prihod novih trendov, barv in materialov je kot nalašč za novo modno zgodbo, ki bo samo naša. 
 
ECCO je svojo jesensko zgodbo novih modelov predstavil v modni igri s hrvaško igralko, scenaristko in producentko Jeleno Veljač. Jelena, znana ikona prepoznavnega sloga, je bila popoln navdih za nov jesenski videz.
Novi modeli visokih škornov in gležnjarjev so tako zelo elegantni in ženstvenih oblik, izdelani iz vrhunskega usnja pa zagotavljajo tudi inovativno udobje. Z mešanico modelov, od tistih z visoko peto do povsem ravnih modelov, je ECCO popolna izbira za sodobno žensko, ki ji veliko pomenita dizajn in kakovost.

Ne glede na to, ali imate raje visoke modele, gležnjarje ali nizko obutev za dinamično vsakdanje življenje, kolekcija ECCO Shape danskega podjetja vam zagotavlja osebni stil in hkrati udobje za ves dan. 
 

Video: Iliminol
Fotografije: John Pavlish

 

Najbolj brano