Gareth, Alexa, Karl, Jessica

Kratke novice iz sveta mode.

Gareth, Alexa, Karl, Jessica - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Blossom Berkofsky, www.mtv.com, Fotografija Nick Knight, promocijsko gradivo

Modni Mercedes

Gareth Pugh je poskrbel za garderobo Julie Stegner v reklamni kampanji za nemško avtomobilistično znamko Mercedes-Benz. Pod prekrasno fotografijo se je podpisal Nick Knight.

Modne zvezd(n)ice leta 2009

Spletna stran britanske izdaje revije Vogue je za osebo z največ stila v iztekajočem se letu imenovala Alexo Chung. Za petami ji je novodobna Coco Chanel Audrey Tautou ter filmska modna ikona Sarah Jessica Parker.

Cheryl Cole je tako po nazivu najlepše oblečene Britanke po mnenju revije Glamour, zasedla 4. mesto na seznamu svetovno najbolj znane modne revije. Za presenečenje je poskrbelo Burberryjevo dete Emma Watson z uvrstitvijo na šesto pozicijo. Na seznamu najdemo še Kate Moss (10.), Lady GaGa (11.), Lily Donaldson (12.), Michelle Obama (14.), Angelino Jolie (15.), Georgio May Jagger (16.) ter Carlo Bruni-Sarkozy (19.). Na samemu repu lestvice pa je pristala kontroverzna Beth Ditto.

Dobrodelna Karlova punčka

Karl Lagerfeld bo ustvaril še eno punčko za dobrodelno organizacijo francoske prve dame Carle Bruni-Sarkozy. Princesko bodo prodajali v prestižnih pariških trgovinah z igračami. Njena svilena, čipkasta obleka bo na voljo za malo manj kot tisoč evrov.

Na kratko

V sredo na police prihaja nova linija kopalk pevke Jessice Simpson. Navdih je našla na svojih potovanjih, pri ustvarjanju pa ji je pomagala kar njena mama.

Antonio Berardi, Jonathan Saunders, Matthew Williamson in Pringle of Scotland se februarja vračajo na londonski teden mode. V britanski prestolnici smo jih videli že septembra, potem ko so svoje kose predstavljali na ostalih modnih dogodkih.

Najbolj brano