Foto: Za Kate prihaja ... Lottie Moss

21 let po tem, ko je za Calvin Klein prvič pozirala Kate Moss, se je pred objektiv za isto znamko postavila njena 16-letna polsestra Lottie.

Svetlolasa lepotica, ki je v začetku leta podpisala pogodbo z isto agencijo kot njena slavna starejša polsestra, Storm, je obraz in telo sodelovanja znamke Calvin Klein z nemško spletno prodajalno luksuzne mode mytheresa.com, natančneje njihovega projekta Re-Issue, kapsulne kolekcije devetih ikoničnih kosov džinsa znamke Calvin Klein iz 80. in 90. (Prav v slednjem desetletju je Kate Moss zaslovela s kampanjo, v kateri je nastopala skupaj z Markom Wahlbergom, takrat še raperjem Marky Markom.)

Lottie Moss, ki si s skoraj 25 let starejšo Kate deli očeta, ima kljub ne ravno "manekenski" višini (165 cm, a tudi za le nekaj centimetrov višjo Kate to ni bila ovira) že nekaj manekenskih izkuišenj, pozirala je za Dazed & Confused in Teen Vogue, v prihodnosti pa si želi postati modna novinarka.

Za objektivom je tokrat stal Michael Avedon, vnuk slavnega modnega fotografa Richarda Avedona, ki je pred več kot tremi desetletji za isto znamko fotografiral takrat 15-letno Brooke Shields.

Foto: Profimedia

Najbolj brano