Foto: Rdeča preproga na Zlatih globusih, 2. del

Čeprav je bilo v nedeljo v Los Angelesu relativno hladno, je nekaterim hollywoodskim damam na rdečo preprogo uspelo vnesti pomladno-poletno vzdušje.

Lucy Liu (foto: Profimedia)

Lucy Liu

Jessica Chastain (foto: Profimedia)

Jessica Chastain

Sienna Miller (foto: Profimedia)

Sienna Miller

Jessica Alba (foto: Profimedia)

Jessica Alba

Claire Danes (foto: Profimedia)

Claire Danes

Halle Berry (foto: Profimedia)

Halle Berry

Lucy Liu je bila čudovita v obleki Carolina Herrera in kolekcije pre-fall 2013 s cvetličnim potiskom. Prikupen videz so zaokrožili nežni uhani in zelen prstan.

Lepemu obrazu Jessice Chastain, obkroženemu z žareče rdečimi lasmi in uhani Harry Winston, je pastelna "morsko" modra  barva obleke Calvin Klein odlično pristajala, a je bil kroj malce manj posrečen.

Novopečena mamica Sienna Miller se je odločila za izvezene cvetlice, obleko iz studia Erdem je dopolnila s čevlji Giuseppe Zanotti. A tudi pri njej kroj ni bil ravno popoln.

Jessica Alba je bila kot zapeljiva morska deklica v obleki barve melone iz kolekcije Oscar de la Renta pre-fall 2013, ki jo je dopolnila z diamantno ogrlico Harry Winston in (preveč?) nenavadno "kosmato" torbico Roger Vivier. Tudi odtenek šminke se je ujemal z obleko.

Težko je verjeti, da je Claire Danes rodila pred le nekaj tedni. Tretji zlati globus v treh letih (drugi za glavno vlogo v Domovini) je sprejela v seksi živordeči svileni obleki Versace.

Najmanj se je "poletni" videz posrečil Halle Berry v obleki iz aktualne kolekcije ateljeja visoke mode Versace, ki je kljub popolni postavi premalo prepustila domišljiji.

Foto: Profimedia

Najbolj brano