Foto in video: Zvezde že nosijo Isabel Marant za H&M

Pred dnevi so v Parizu na zvezdniškem dogodku predstavili kolekcijo Isabel Marant za H&M, ki 14. novembra prihaja na police trgovin.

Isabel Marant v družbi January Jones, Audrey Tautou in Freide Pinto (foto: H&M)

Isabel Marant v družbi January Jones, Audrey Tautou in Freide Pinto

Audrey Tautou (foto: H&M)

Audrey Tautou

Freida Pinto (foto: H&M)

Freida Pinto

Alek Wek (foto: H&M)

Alek Wek

Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Astrid Bergès-Frisbey (foto: H&M)

Astrid Bergès-Frisbey

Bleščeče zabave so se udeležile tudi znane modne navdušenke, med njimi Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Olga Kurylenko, Alice Dellal ...

Dogodek je izbrane povabljence popeljal na ulice Pariza v zgodnjih 90., torej v čas, ko je Isabel Marant začela ustvarjati pod lastno znamko. V kolekcijo za H&M je oblikovalka, ki pooseblja pariški šik, vključila nekaj najbolj ikoničnih kosov iz svoje kariere.

"Kolekcijo smo želeli predstaviti na resničen in sproščen način, ne pa na kakšnem bleščečem dogoodku z rdečo preprogo: tako namreč vidim svoje delo. Oblikujem za vse in ves čas me navdihuje svet okrog mene, tako da se je zdelo naravno, da bomo dogodek postavili v urbano okolje. Seveda je to moral biti Pariz, saj je mesto del mojega DNA-ja," je povedala Isabel.

Oglejte si fotografije (posamezno povečajte s klikom) in video z dogodka, preberite tudi Elle intervju z Isabel Marant o kolekciji.

Najbolj brano