Flying Solo na NYFW pred dih jemajočo panoramo Manhattna predstavil več kot 100 oblikovalcev z vsega sveta

Flying Solo z navdušenjem predstavlja svojo težko pričakovano septembrsko revijo v okviru sezone 2023 newyorškega tedna mode, na kateri se je predstavilo več kot oblikovalcev.

Flying Solo na NYFW pred dih jemajočo panoramo Manhattna predstavil več kot 100 oblikovalcev z vsega sveta - Foto: promocijsko gradivo

Letošnji dogodek je bil največji tovrstni dogodek, na katerem je sodelovalo več kot 100 oblikovalcev z vsega sveta. Revija je potekala v osupljivih studiih Canoe Studios, v ozadju pa bo dih jemajoča panorama Manhattna.

Newyorški teden mode 2023 vsakič znova obljublja predstavitev najnovejšega in najboljšega modnega oblikovanja, s septembrsko revijo Flying Solo na čelu. Oblikovalci z vsega sveta so skupaj predstavili svoje najnovejše kolekcije, zato je to resnično mednarodni dogodek.

Flying Solo kot največja maloprodajna in novinarska platforma za neodvisne oblikovalce v ZDA se še naprej razvija in združuje več kot 300 oblikovalcev z vsega sveta v okviru enega inovativnega maloprodajnega modela. Uspeh tega modela je privedel do odprtja novega butika Flying Solo v središču newyorške soseske SoHo, kmalu pa bomo v Parizu obiskali tudi otvoritev nove trgovine.

AncientStudios

AncientStudios se je leta 2021 v živahnem modnem svetu uveljavilo kot pionirska znamka uličnih oblačil z edinstveno vizijo. Poleg urbane estetike in visokokakovostnih modelov, ki opredeljujejo njene kreacije, je AncientStudios svetilnik raznolikosti, ustvarjalnosti in trajnosti, saj izdeluje oblačila, ki utelešajo duh individualnosti in neskončnih možnosti.

AncientStudios

Another Archive

Cristina Fernandez, ustanoviteljica in oblikovalka pri znamki Another[Archive], črpa iz svojega ozadja v arhitekturi, ima močan konceptualni pristop k svojim stvaritvam. Njen cilj je poudariti edinstvenost ženske, spodbujati svobodo izražanja, poudariti naravno lepoto in navdihniti igriv duh.

Another Archive

Approach Expression

V nenehno spreminjajočem se svetu mode, kjer se trendi pojavljajo in odhajajo, se pojavi blagovna znamka, ki je dokaz individualnosti in samoizražanja. Approach Expression, ki jo vodi moto "Kjer je moda izraz", ni le blagovna znamka oblačil; je platno za ustvarjalnost in platforma za tiste, ki verjamejo v moč osebnega sloga.

Approach Expression, Maralkunst nakit

Ārohi

Spoznajte Aarohi, ustvarjalni um za znamko Ārohi. Študirala je na FIT NYC in pridobivala izkušnje pri vrhunskih modnih hišah, kot sta Proenza Schouler in Oscar de la Renta. Aarohijev cilj je bil prinesti pridih modernosti na indijsko modno sceno. Njena blagovna znamka ĀROHI združuje sodobno estetiko s tradicionalnimi ročno izdelanimi tehnikami za ustvarjanje edinstvenih in eksperimentalnih oblačil, ki vam pomagajo izstopati.

Ārohi, Lesotho nakit, Alf The Label dodatki

Cover

COVER je modna znamka, namenjena ženskam, ki dajejo prednost življenju pred modo. Slavi intelektualno ženstvenost in moč žensk z lastnimi cilji in potmi. Te ženske usklajujejo družino in kariero, ne da bi pri tem ogrozile svoje vrednote, v svojem življenju pa sprejemajo pristnost.

Cover

Exit 85

Na področju mode je eleganca pogosto v nepričakovanem in ta ujemajoča siva obleka iz keperja je dokaz tega občutka. Z lahkoto usmerja robat čar mehanične obleke in jo na novo predstavlja s prefinjenim pridihom.

Exit 85, Bohaze nakit, Slime Goggles

Kalaqtic By Kaeden

Kalaqticovo bistvo se vrti okoli dizajna vesoljske dobe in osebnega stila, ki kljubuje konvencijam. Kaeden je bil motiviran za ustanovitev modne znamke, ki se odmika od tradicionalnih modnih norm, zlasti odsotnosti vesoljske dobe oblikovanja v industriji.

Kalaqtic By Kaeden

LD13

LD13 pod vizionarskim vodstvom kreativne direktorice Lise Deurer predstavlja svet, v katerem koncept razkošja v modi presega zgolj razkošje in postane praznovanje umetnosti, dediščine in obrtniškega znanja preteklih let, pri čemer ohranja pregledno in etično dobavno verigo.

LD13

LFJ

LFJ je ikonična modna hiša, ki stoji za nekaterimi revolucionarnimi kosi in se osredotoča na ustvarjanje umetnosti z uniseks modnimi kosi. Blagovna znamka je znana po svoji ostri igri na gubah z odlično izdelavo, ki združuje umetnost in modo za ustvarjanje modelov z značajem.

LFJ, 24/7 Anonym nakit, Nafari Moda čevlji

Lia'nna

Na čelu podjetja Lia'nna je oblikovalka, ki je trdno prepričana, da pri modi ne gre le za oblačila, ki jih nosiš, temveč za identiteto, ki jo ustvariš z njimi. Celia Wa-bala se zaveda, da je vsak kos oblačila izjava, odraz tega, kdo ste, in platno, na katerega naslikate svojo edinstveno identiteto.

Lia’nna

Sienna Iman

Blagovna znamka SIENNA IMAN je plod Sienne Graham, domorodke iz Pittsburgha, PA, ki se je pogumno podala v New York, da bi svojim modnim sanjam vdahnila življenje. S kostumografskim ozadjem iz srednje šole in formalnim izobraževanjem o modnem oblikovanju med fakulteto se je Sienna podala na pot, ki bo vodila do ustvarjanja modne znamke, ki zajema bistvo ostrega, lahkotnega kul in šika.

Sienna Iman, 24/7 Anonym nakit

Talaya Jessie

V slikovitem mestu Waverly na Floridi so bila semena ustvarjalnosti posejana v srce mladega in živahnega posameznika. Tu se je začela ljubezenska afera Talaye Jessie z modo, čar, ki je krojil njeno usodo. Že pri rosnih enajstih letih jo je očaral mamin brezhiben občutek za stil in ta zgodnja fascinacija je postavila temelje njene poti kot oblikovalke.

Talaya Jessie, Lesotho nakit, Winston Leather dodatki

Ventana

V osrčju Brazilije živahna blagovna znamka upcycling, imenovana VENTANA, zbuja valove s svojim inovativnim pristopom k modi. VENTANA, ki jo je ustanovila vizionarka Gabrielle Pilotto, ponosna domačinka iz Pelotasa/RS, na novo opredeljuje slog s trajnostjo, en kos za drugim.

Ventana

Ventura

VENTURA je posvečena nenehnemu preoblikovanju in razvoju sodobne modne pokrajine. V središču našega etosa je neomajna zavezanost zavzemanju za krepitev vloge žensk, ki služi kot gonilna sila te nenehne preobrazbe.

Ventura

Anna Wans

AnnaWans ni samo modna znamka; to je zbliževanje mode in tehnologije, vizionarsko prizadevanje, ki preoblikuje način, kako dojemamo slog. AnnaWans si že od ustanovitve neusmiljeno prizadeva svojim strankam zagotoviti neprimerljivo izbiro modnih izdelkov, njihova pot v stičišče mode in tehnologije pa se je šele začela.

Anna Wans, Malandra nakit

Dale James The Brand

Dale James the Brand, LLC, ki se nahaja v živahni zvezni državi Arizona, je več kot le modna znamka; to je umetniška odisejada, ki jo oživi oblikovalec samouk in krojaški mojster Dale James Hinerman.

Dale James The Brand, Maralkunst nakit

Gia Bridals

Pod vizionarskim vodstvom nagrajene Ngozi Brisibe GIA Bridals zbere izjemno ekipo izključno ženskih krojačev, strokovnjakinj za okrasitev, vezilj, mojstrov bisernic in oblikovalcev. GIA Bridals, ki se nahaja v osrčju Port Harcourta v Nigeriji, si je prislužila neomajno zaupanje nevest z vsega sveta, ki se želijo okrasiti v izvrstnih poročnih in svečanih oblekah za svoj pomemben dan.

Gia Bridals

Kimmie Laine's Fashion Design

Pri Kimmie Laine's Fashion Design si prizadevajo modne sanje spremeniti v resničnost. Ponosni so na to, da ponujajo raznoliko paleto oblek, ki zajemajo vrsto stilov in barv, vse pa so natančno oblikovane, da ženska v njej zablesti.

Kimmie Laine's Fashion Design

Rey Jaiteh

Lamin Jaiteh, ki se pogosto imenuje Rey Jaiteh, je ustvarjalna sila Rey Jaiteh, modne znamke iz Harlema v New Yorku. Njegova blagovna znamka je znana po mešanju globalnih vplivov v prestižne kose "ulične mode", ki odražajo njegov edinstven življenjski slog.

Rey Jaiteh, Bohaze Jewelry, Gidi Sole čevlji

Sneha Milan Couture

Sneha Milan Couture s sedežem v Kanadi je pridobila svetovno priznanje zaradi svoje sposobnosti ustvarjanja kompletov po meri, ki niso nič drugega kot umetniška dela. Naše edinstvene ponudbe so dokaz bogate dediščine tradicionalne indijske obrti, ki so jo oživeli naši visoko usposobljeni obrtniki, ki vsakemu kosu vdahnejo pridih modernosti.

Sneha Milan Couture

Studio Moda India

Studio Moda India je namenjen vračanju razkošja preprostosti in čistosti v dizajnu in tkaninah. Specializirano je za ustvarjanje edinstvenih stilov, prilagojenih sodobnim urbanim ženskam. S svojimi koreninami globoko v Indiji, ta znamka uporablja izključno razkošne tkanine in lokalno ročno izdelane kovinske okraske.

Studio Moda India, Lesotho Jewellery

Taarach

V osrčju modnega sveta, kjer trendi pridejo in odidejo kot minljivi trenutki, obstaja blagovna znamka, ki je trdno utemeljena na strasti, folklori in izdelavi. TAARACH®, ime, ki odmeva s pristnostjo in namenom, je nastalo iz ustvarjalne vizije posameznika, ki ga vodita nepopustljiva ljubezen do mode in globoko spoštovanje dediščine.

Taarach, Opal nakit, Felipa Bags Philippines

The Fur And Leather Centre

Spoznajte Tiaro Peach, vizionarsko lastnico, ki stoji za The Fur And Leather Centre. Tiarino potovanje v modni svet je zgodba o prevzemu obstoječega podjetja in njegovem preoblikovanju v modno znamko, podobno izjemnemu podvigu, ki ga je Tom Ford dosegel za Gucci. The Fur And Leather Centre se ukvarja z redefiniranjem koncepta osupljivega, trajnostnega, nepopustljivega razkošja v vsakodnevni modi.

The Fur And Leather Centre, Winston Leather

Bradelis New York

Bradelis New York, ki ga je leta 1994 ustanovil Akiyo Hirakubo, je dobro uveljavljena blagovna znamka luksuznega spodnjega perila. Specializirani so za izdelavo funkcionalnega spodnjega perila za oblikovanje, ki neopazno združuje sloge New Yorka z japonskimi inovacijami in mojstrstvom izdelave.

Bradelis New York

Caelina Maximus

V svetu luksuznih oblačil in dodatkov za ženske ena francoska znamka stoji kot svetilnik kakovosti, ekskluzivnosti in brezčasne elegance – CAELINA MAXIMUS. Ta blagovna znamka je stkala bogato tradicijo in inovacije, hkrati pa nosi zaželeni pečat "Made in France" kot dokaz njene neomajne zavezanosti izdelavi.

Caelina Maximus

Caviar Noir

Dobrodošli v svetu Caviar Noir, najboljšem zatočišču za moderno, samozavestno žensko, ki pozna svoje želje in jim neustrašno sledi. Smo več kot vrhunska blagovna znamka spodnjega perila; smo utelešenje prefinjenosti, prepletene z uporniškim duhom, izdelujemo kose, ki neopazno združujejo razkošje z drznostjo.

Caviar Noir

ECOW

ECOW je blagovna znamka, ki ponuja nove osnove zavestnega oblačenja. Slog ECOW upošteva spoštovanje lepote, harmonije in vsestranskosti, vedno upošteva poštenost, predanost prihodnosti, brazilskost, pristnost in legitimnost. ECOW odseva raznolikost, družbeno odgovornost, resnost in kakovost. Minas Gerais in brazilsko delo sta cenjena, od krojenja in šivanja do ekskluzivnih ročno izdelanih kosov.

ECOW

Embody

Navdih za novo kolekcijo prihaja iz Reginine najljubše iz otroštva "Ariel", princese morske deklice. Zbirka vsebuje zapletene modele vozlov in gub, ki spominjajo na školjke in valove, s kovinskimi elementi, ki spominjajo na luske in repe.

Embody, Sweet Rosie Jewellery 

FAE

Izjemno potovanje FAE najde svoj izvor v naključnem srečanju njegovih ustanoviteljev, Biance in Adama Bennettsa, med usodnim srečanjem v očarljivih pokrajinah Balija leta 2015. Kar se je sprva začelo kot bežna počitniška romanca, se je kmalu razvilo v globoko in trajno ljubezen, ljubezen, ki bo krojila njuni skupni usodi.

FAE, Cache dodatki

OJZ Seychelles

Modna oblikovalka Oushnajohn Zoé Labrosse je ustvarila lastno blagovno znamko OJZ Seychelles in je specializirana za nakit, oblačila in dodatke, krojenje in oblazinjenje.

OJZ Seychelles, Felipa Bags Philippines, Cache dodatki

Slaet

Slaet predstavlja sodobno vizijo oblikovanja in sloga, ki brezhibno združuje enostavno razkošje z zavezanostjo brezčasni estetiki. Z globokim hvaležnostjo za žensko silhueto ima blagovna znamka edinstven pristop do mode, tako da vsak dizajn oblikuje v hiši po naročilu.

Slaet

Sotto Brand 

Na živahnem modnem prizorišču v Sydneyju pionirska znamka pripravlja temelje za revolucijo garderobe. Blagovna znamka Sotto, ki jo vodi ekipa mogočnih žensk, si prizadeva na novo odkriti modo od samega začetka. Sottovo potovanje se je začelo z jedrnatim, a impresivnim uvodom: skrbno kurirano kolekcijo minimalističnega, brezhibno krojenega spodnjega perila.

Sotto Brand

Sydnie Banks

"Zadnjih sedem mesecev sem neumorno delala v pripravah na modno revijo. Ne samo, da sem oblikovala in ročno sešila 19 torbic ena na ena za kolekcijo (ponoči), prav tako sem oblikovala vsak videz za modno pisto vseh 19 modelov z vintage in nadgrajenimi oblačili. Zaposlila sem 11 modelov in oblikovala vsako posamezno fotografiranje do razstave. Zdelo se je nemogoče, vendar sem nekako presegla svoj cilj. Kolekcija se imenuje "Daydream". Navsezadnje predstavlja moje otroške sanje, ki postajajo resničnost."

Sydnie Banks

Najbolj brano