Estelle in Lady GaGa med oblikovalce

Še dve izmeni glasbenega sveta bosta v svetu mode in lepote pristavili svoj lonček.

Estelle in Lady GaGa med oblikovalce - Foto: Fotografija Reddot, Fotografija www.estellemusic.co

ESTELLE se je v sodelovanju z oblikovalko Rachel Roy lotila oblikovanja nakita, ki ga bo moč videti v istoimenski kolekciji Rachel Roy. Oblikovalka je bila nad sodelovanjem navdušena, saj pravi, da Estelle rada tvega in da si lahko 'trendesetter' le, če znaš sprejeti toliko tveganih izzivov, kot varnih zavrnitev.

Cene izdelkov se bodo gibale nekje med 30 in 195 ameriškimi dolarji, kupiti pa se jih bo dalo v ameriških nakupovalnih centrih Macy's in preko spletne strani Rachelroy.com.

LADY GA-GA, mojstrica nenavadnosti, se je lotila projekta, v katerem bo oblikovala sončna očala, pri čemer bo sodelovala z Lindo Farrow, ki ta trenutek sodeluje pri nastajanju kreacij Alexandra Wanga in The Row.

23-letna modna navdušenka je povedala, da se izredno veseli tudi svoje linije oblačil, kateri napoveduje datum splavitve v naslednjem letu. Z njo bi v prvi vrsti rada podala vsem svojim fanom občutek sprejetosti, četudi je njihov osebni slog še tako drugačen od ostalih. »Želim si ustvariti prostor za svoje oboževalce kjer se bodo počutili svobodne. V srednji šoli se nisem nikdar vklopila, želela sem si biti kot Boy George in zaradi tega sem se počutila, kot kakšen čudak. Ravno zato bi rada ustvarila to sproščeno atmosfero v kateri bodo čutili, da sem jaz njihov so-čudak in se bodo posledično počutili manj osamljeno.«

Najbolj brano