Elle Style Awards 2008

V Londonu se je pred dvema dnevoma zgodil prestižen, glamurozen in medijsko odmeven dogodek, Elle Style Awards 2008.

Elle Style Awards 2008 - Foto: Fotografija Reddot

Na spletni strani Elle UK si lahko ogledate tudi video:

ELLE STYLE AWARDS 2008.

Poročilo iz rdeče preproge

Keira Knightly je prejela nagrado na najboljšo igralko, Best Actress Awards (Atonement), oblečena pa je prišla v srednje dolgo črno Chanelovo obleko.

Kylie Minogue je v olivno zeleni obleki Dolce&Gabanna izgledala kot vedno fantastično, v roke pa je prejela nagrado Woman of the Year.

Kate Hudson je prejela zares laskav naziv Elle Style Icon 2008 zaradi njenega posebnega občutka za modo in slog. Za ta večer si je nadela dolgo obleko znamke Derek Lam, na njej pa se je bleščal nekaj sto tisoč funtov vreden nakit Van Cleef & Arpels.

Agyness Deyn je bila imenovana za Best Model, na njej pa je bilo opazili športno kombinacijo Burberrya s tiskano T-shirt majico House of Holland.

Kelly Brook je nosila prečudovito dolgo obleko Yves Saint Laurent.

Ostale nagrade ki so jih podelili pa so: Best Actor: James McAvoy, Best Accessory Designer: Pierre Hardy, Best Music Act: Kate Nash, Best Music Band: The Feeling, H&M Style, Visionary Award: William Baker, Best Male TV: Nicholas Hoult, Best Female TV: Kelly Osbourne, Young Designer: Richard Nicoll, British Designer: Jonathan Saunders, International Designer: Luella Bartley, Outstanding Achievement: Anya Hindmarch.

Fotografije Reddot

Najbolj brano