Elle in K & Ö: Stilski izziv

Včeraj zvečer, natančneje v četrtek, 18. novembra 2010, se je zgodila že tretja modna revija, ki so jo pripravile finalistke izbora Elle in K & Ö - Naj stilist, modno nit večera pa je povezovala Lorella Flego.

Elle in K & Ö: Stilski izziv - Foto: Fotografija Aleksander Štokelj

Ta večer se je tako zgornje nadstropje trgovine K & Ö v Cityparku prelevilo v pravo modno središče, kjer je bilo moč videti vseh 30 stajlingov, ki so jih pripravile mlade modne navdušenke, vsi povabljeni gostje pa so spoštovanje mladim kreativkam izkazali s pestro in skrbno izbrano garderobo, ki je bila prava paša za oči za vsako modno dušo.

Strokovna žirija, ki so jo sestavljale Urška Božič, odgovorna urednica, Petra Windschnurer, urednica mode in lepote, Barbara Sekirnik, pomočnica odgovorne urednice in Tina Curk, pomočnica urednice mode in lepote ter Lilijana Štravs Kontrec, vodja poslovalnice K & Ö, so letos določile novo zmagovalko na tem, že skoraj tradicionalnem Elle dogodku.

Za tisto, ki je iz kolekcij ponudbe K & Ö in Humanic obutve uspela ustvariti najbolj kreativne in inovativne stajlinge so tokrat izbrale Sandro Gubenšek, smo pa to leto dobili prvič tudi spletno zmagovalko Dorotejo Šalamun, ki je bila izglasovana preko strani K & Ö na priljubljenem spletnem socialnem omrežju Facebook.

Kamera: Rok Mele, Marijo Zlatić

Montaža: Rok Mele

Videoprodukcija MMAML

18112010_ELLE_stilisti_revija_reportaza

Najbolj brano