Elle & Coca-Cola light stilski izziv

Spoštovane bralke (in bralci)!

Promocijsko sporočilo, 29. 3. 2009
Elle & Coca-Cola light stilski izziv - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Aleksander Štokelj

Ker vemo, da ljubite modo in sami sebe vsak dan z veseljem oblečete v vedno nove kombinacije oblačil in modnih dodatkov, smo vam pripravili izziv, ki se mu ne boste mogli upreti – predlagamo vam, da se stiliranju posvetite popolnoma profesionalno.

Elle in Coca-Cola light maja 2009 v jedru Stare Ljubljane pripravljata veliki modni dogodek, katerega srce bo modna revija. Na njej se bodo predstavile vse najpomembnejše blagovne znamke in modne hiše iz centra Ljubljane.

In izziv: stajling boste pripravili vi!

Iščemo namreč nadarjene stiliste z izbrušenim občutkom za modo in trende, ki bodo ob naši pomoči in s sodelovanjem ljubljanskih trgovin sestavili kombinacije oblačil in modnih dodatkov, ki jih bodo na modnem dogodku nosile manekenke. Vaše stvaritve bo ne le videlo ogromno ljudi, ampak bodo tudi bogato nagrajene.

Na dogodku bo žirija (uredništvo Elle Slovenija z gostom) izbrala zmagovalca. Za nagrado bo prejel bon v vrednosti 1.000 €, ki ga bo unovčil v izbranih trgovinah.

Prijave

Na natečaj se lahko prijavite tako, da nam prikažete 3 različne videze (eden med njimi naj bo obvezno navdihnjen z mornarskim stilom) in nam do 31. marca 2009 pošljete fotografije in svoje osnovne podatke (starost, izobrazba, prebivališče, kontakt – mobilna številka ali e-naslov) v elektronski obliki (foto@elle.si) ali po pošti (Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana), lahko pa se tudi oglasite v našem uredništvu.

Pogoji sodelovanja

Do 31. marca nam v

  • elektronski obliki (foto@elle.si)
  • ali po pošti (Elle, Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana)
  • pošljite 3 različne videze (EDEN IZMED NJIH NAJ BO OBVEZNO NAVDIHNJEN Z MORNARSKIM STILOM).

Mornarski videz fotografirajte na podlagi in nam ga pošljite v elektronski obliki. Primer:

(Fotografija: Aleksander Štokelj / Stajling Zorana Aragovića na Elle & Coca-Cola light 2008)

Na podlagi prispelih prijav bomo v uredništvu Elle izbrali 20 finalistov, katerih mornarski videzi in njihovo polno ime bosta predstavljena na spletni strani Coca-Cole light.

10 superfinalistov bodo do 31. aprila z glasovanjem na spletni strani Coca-Cole light izbrali bralci. Izbrane superfinaliste bomo v roku 5 delovnih dni obvestili po elektronski pošti oziroma po telefonu o nadaljnjih pripravah na modno revijo.

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko pokličete na uredništvo po telefonu 01 3000 768.

Veselimo se sodelovanja z vami!

S spoštovanjem,

vaše uredništvo

Najbolj brano