Ekstravagantna Anna Dello Russo za H & M

Švedski velikan dostopne mode H & M tokrat oznanja posebno sodelovanje z modno urednico in stilsko ikono Anno Dello Russo.

Ekstravagantna Anna Dello Russo za H & M

Anna Dello Russo, katere (milo rečeno) vpadljive izbire oprav nenehno beležijo modni blogerji, je za H & M zasnovala posebno kolekcijo modnih dodatkov, ki vključuje nakit, sončna očala, čevlje, torbice in manjši kovček s kolesci. Njen izbor bo v približno 140 prodajalnah po svetu na voljo 4. oktobra, ko se bo v Parizu ravno zaključevala sezona velikih tednov mode.

"Modna obsedenka"
Anna Dello Russo, ki jo je slavni fotograf Helmut Newton nekoč opisal kot "modno obsedenko", je ena od gonilnih sil v sodobni modni pokrajini. S svojim edinstvenim očesom in inovativnim delom pri reviji Vogue Italia, kjer je več kot desetletje kot modna urednica sodelovala s številnimi uglednimi modnimi fotografi, pozneje pa kot glavna urednica revije L'Uomo Vogue, je sooblikovala sodoben način gledanja na modo, so pri H & M-u zapisali v sporočilu za javnost.

Italijanka, znana tudi po kratici "ADR", trenutno kot neodvisna modna urednica in kreativna svetovalka sodeluje z revijo Vogue Japan. Je tudi ljubljenka modnih blogerjev, ki med tedni mode rada pritegne pozornost z ekstravagantnimi podobami in se (seveda!) preobleče večkrat na dan.

"S temi kosi se bo lahko vsak zabaval in čisto običajen dan spremenil v fantastičen modni dan," je o svoji kolekciji za H & M med drugim povedala Anna, ki pravi, da si je želela oblikovati izdelke, ki jih je sicer nemogoče najti v trgovinah. Kot modna urednica se namreč dobro zaveda, da so prav modni dodatki tisti, ki iz določene oprave naredijo dovršeno celoto in ji dajo oseben pridih, je še dodala.

Blog Anne Dello Russo najdete tukaj.

Najbolj brano