Diesel predstavlja novo kolekcijo Upfreshing, ki zahteva manj pranja

Zahvaljujoč protibakterijski inovaciji bo vaš užitek trajal dlje.

Diesel predstavlja novo kolekcijo Upfreshing, ki zahteva manj pranja - Foto: Diesel

Diesel s ponosom napoveduje lansiranje Diesel Upfreshing, nove kolekcije, ki vaši garderobi doda dodaten sloj svežine in antimikrobne zaščite.

Z uporabo 20 osnovnih kosov (vključno z džinsom, majicami in puloverji) bo Diesel prevzel omejeno količino kosov iz svoje kolekcije za pomlad 2020 in jim dal novo življenje, proces pa zaključil z uporabo inovativne tehnologije, imenovane Protector Shield, ki je kombinacija certificiranega antibakterijskega in protimikrobnega izdelka in kapljične pregrade.

Uporabljena tehnologija zagotavlja vrsto plasti, ki delujejo kot nosilna zaščita pred bakterijami in mikrobi.

Bakterije, glive in pršice lahko prinesejo veliko škode in različnih težav. Ustvarijo vonjave, povzročajo alergijske reakcije in so lahko odgovorni za nastanek madežev.

Danes biti moden pomeni tudi biti odgovoren in z Diesel Upfreshing kolekcijo se lahko oblačilo izogne bakterijam in mikrobom. Zahvaljujoč tej inovaciji lahko vaša oblačila perete manjkrat, kar pomeni manj porabe vode in energije ter zmanjšanje vplivov faze uporabe na okolje, kar je eden izmed najbolj vplivnih korakov v življenjskem ciklu oblačila. Poleg tega manj pranja pomeni daljšo življenjsko dobo vašega oblačila.

 
Postopek je preprost

Dodatni koraki izdelave niso potrebni, omenjen tretma pa se nanese neposredno na oblačila.

Za Diesel to še zdaleč ni zadnji korak, saj zanje zmanjšanje vpliva oblačil na okolje pomeni iskanje inovativnih rešitev v vseh fazah življenjskega cikla oblačil.

Fotografije: Diesel

Preberite še: To so zvezdniški otroci, ki so na las podobni svojim slavnim staršem

Priporočamo tudi: Kylie Jenner je nosila edine kavbojke, ki jih potrebujete to sezono

Najbolj brano