Na retro brunchu smo se spoznali z Deichmannovo novo kolekcijo za letošnjo pomlad in poletje!

8. 4. 2024
Na retro brunchu smo se spoznali z Deichmannovo novo kolekcijo za letošnjo pomlad in poletje! (foto: Jani Ugrin)
Jani Ugrin

Nostalgija je bila v zraku, ko smo stopili skozi vrata Kina Bežigrad in se za hip vrnili v preteklost na ekskluzivni predstavitvi nove pomladno/poletne kolekcije Deichmann. Retro brunch zabavo je povezovala Ula Furlan, zbrani gostje pa so ob zvokih retro glasbe raziskovali modne trende, ki prinašajo elegantne salonarje, lahke balerinke in mokasine ter živahno paleto retro superg, ki duh preteklosti prepletajo s trendi prihodnosti.

Z nostalgijo pa je bila prežeta tudi Retro Brunch zabava, ki so se je udeležili številni predstavniki medijev in vplivneži, med drugim tudi Tjaša Kokalj Jerala, Lorella Flego in Pika Zrim. Ob okusnih retro prigrizkih - od mini burgerčkov, krompirčka do klasičnih milkshake-ov in bananinega splita - so gosti uživali ob ritmih groovy, funky bluesa in rock'n'rolla, medtem ko so se prepustili razkošju kolekcije. Ta vključuje vse od sandalov, balerink do mokasinov v Mary-Jane stilu, od lesketajočih se mini torbic do športnih superg z retro vzorci. Deichmannova kolekcija obljublja, da bo ta sezona združila zabavo, funkcionalnost in brezčasno eleganco.

Jani Ugrin

Ko so se gosti sprehajali med trendi nove kolekcije, so lahko opazili premik k naravni eleganci in lahkotnosti s paletami barv, ki se gibajo od zemeljskih tonov, bež in kaki do klasičnih črno-belih kombinacij. Dodatki, kot so torbice, okrašene s koraldami in čevlji z naravnimi detajli, pa v vsak korak  vnašajo občutek poletja. Kolekcija pomlad/poletje namenja tudi posebno pozornost moškim trendom in veselim otroškim stilom, kar obljublja nekaj za vsak okus in vsako priložnost.

Jani Ugrin
Predstavnice Deichmanna, iz leve proti desne: Lina, Voje, Maja Terzić, Alja Skrt
 

»Letošnjo pomlad se vračamo v preteklost, saj nazaj ponovno prihajajo retro superge. Od klasičnih belih z nizkimi podplati, do bolj izstopajočih z raznimi barvnimi kombinacijami, vzorci in teksturami. Toplejši meseci pa prinašajo tudi živahne barve, ki so popestrile pester nabor naših sandal, salonarjev in mokasink. Za tiste, ki prisegajo na bolj sproščen in eleganten videz pa predstavljamo kolekcijo, navdahnjeno z naravo, odeto v bež in kaki odtenke, z naravnimi materiali, kvačkanim videzom in posebnih oblik,« pravi Alja Skrt, predstavnica marketinga Deichmann za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Bosno.

Jani Ugrin

Deichmann pa poleg nove kolekcije navdihuje tudi s svojo miselnostjo, da mora »podjetje služiti ljudem!«. Iz izkušenj in uspeha podjetja Deichmann vseskozi ohranja posebno zavezanost tistim v stiski in je na globalni ravni postala stalnica njihovega korporativnega poslanstva. Podjetje ne želi le zagotoviti dobrih, cenovno dostopnih čevljev za vsakogar, ampak želi svojim strankam, zaposlenim in ljudem v stiski izboljšati življenje. 

Zbrani na dogodku so tako stopili v korak za solidarnost in skupaj zbrali kar nekaj parov retro superg, ki bodo našle svoj dom pri tistih, ki si jih sami ne morejo privoščiti. To pa seveda še ni vse - Deichmann bo iz preteklih sezon doniral pare superg v vrednosti 500 evrov. Zbrane superge bodo z velikim srcem podarili Zvezi Prijateljev Mladine Moste-Polje.

Jani Ugrin

Deichmann tako ostaja zavezan svojemu občutku za modno odgovornost in navdušenju, ki ga vsako sezono znova prebudi v srcih modnih navdušencev.

Kolekcija je na voljo v vseh Deichmann prodajalnah po celi Sloveniji, ogledate pa si jo lahko tudi na spletni strani.

Fotografije Jani Ugrin

Preberite še: To pomlad se vrača frufru, ki smo ga oboževali v 2000-ih: 3 pričeske, ki jih boste želeli pokazati svojemu frizerju

Priporočamo tudi: Spomladansko superživilo, ki prekaša vso zelenjavo in sadje, saj ima več vitaminov kot vsi multivitaminiski dodatki

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik