Couture Show Flying Solo na tednu mode v New Yorku: Nepozaben dogodek visoke mode pred mogočno panoramo Manhattna

Med najbolj nepozabnimi dogodki letošnjega newyorškega tedna mode je bil del revije Flying Solo Haute Couture 9. septembra. Na njem so se predstavile številne blagovne znamke, ki so po modni stezi poslale svoje kreacije, lebdeče na ozadju osvetljenih nebotičnikov. Ti kosi so pokazali najvišjo raven izdelave in umetniške vizije ter prispevali k nenehno spreminjajočemu se obrazu oblikovanja visoke mode. Redko je mogoče videti tako raznolike kose na eni sami reviji, vendar Flying Solo ponosno osvetljuje to raznolikost neodvisnih modnih hiš.

Couture Show Flying Solo na tednu mode v New Yorku: Nepozaben dogodek visoke mode pred mogočno panoramo Manhattna - Foto: promocijsko gradivo

Dresseema

Mozhgan Moghanian, znana tudi kot Seema, je izpolnila svoje sanje z uvedbo svoje modne znamke DresSeema maja 2023. Blagovna znamka ponuja zbirko 12 kosov, vključno z oblekami in kompleti oblek. Trajalo je skoraj dve leti, da je svojo idejo uresničila. Mozhganin navdih za ustanovitev svoje modne znamke prihaja iz njenih otroških sanj in strasti.

Dresseema, Zena nakit, Nafari Moda čevlji

Gaby Prego

Modna oblikovalka iz San Juana v Portoriku, ki ustvarja visoko modo za sodobno žensko.

Gaby Prego, Jewellery Bar nakit, Muldooneys dodatki

Hiromi Asai

Hiromi Asai je ugledna modna oblikovalka in stilistka kimona, ki trenutno živi v Združenih državah. Z globoko strastjo do ustvarjalnosti je Hiromi specializirana za ustvarjanje ekskluzivnih stilov, ki so natančno izdelani iz luksuznega japonskega vrhunskega tekstila.

Hiromi Asai, Lesotho Jewellery

Joccelyn

Predstavljamo Jocelyn, ustvarjalno silo za modno znamko Joccelyn. Blagovna znamka Jocelyn, katere oblikovalka izvira iz Singapurja in zdaj prebiva v Sydneyju, se osredotoča na modna ženska oblačila, ki združujejo osupljive statement kose z brezčasno klasiko, pogosto pa prikazujejo njene lastne slike kot potiske.

Joccelyn, Zena Jewelry

La Musa

LA MUSA ni le blagovna znamka; to je edinstven, globalni koncept, ki presega modo in zajema umetnost v vseh njenih veličastnih oblikah, in tukaj je, da navdihuje prihodnje generacije. V središču njihove filozofije je preprosta, a močna ideja – okrasiti žensko telo z umetnostjo. Verjamejo, da nas oblačila, ki jih ustvarjajo, ne le oblečejo; pač pa tudi povezujejo z umetnostjo, poudarjajo individualnost in veličastnost.

La Musa

Mokos Fashion

V osrčju Srbije, kjer cveti umetniška strast, je nadarjena modna oblikovalka dala življenje znamki Mokos. Ta znamka je poklon ustvarjalnosti in globoki ljubezni do srbske kulture ter tke bogato tapiserijo mode, ki presega meje.

Mokos Fashion, Iza By Silvia D'avila nakit

Nicó

"To kolekcijo posvečam ženskam Južnega Texasa. Tistim, ki so bile, ki so zdaj in tistim, ki še pridejo. Moji babici, mami, tetam, sestram, nelakinjam, sestričnam, moji izbrani družini. Naj bodo njihovi glasovi slišani in njihove zgodbe nikoli pozabljene."

Nicó

Takei

Takei je znana blagovna znamka življenjskega sloga, ki je obvladala umetnost vlivanja razkošja v vsakdanje življenje. V središču Takeijeve filozofije je neomajna strast do najboljših trajnostnih materialov. Od luksuznih svilenih pižam do razkošnih oblačil iz kašmirja, vsak kos je natančno izdelan, zaradi česar je pravo umetniško delo.

Takei

Tube Gallery 

V nenehno razvijajočem se svetu mode je dinamični duo Saxit Pisalasupongs in Phisit Jongnarangsin zavzel osrednje mesto s svojo avantgardno založbo Tube Gallery. Vizionarska oblikovalca, ki izvirata iz živahnih modnih prizorišč Bangkoka, sta poskrbela za valove ne samo v svojem domačem mestu, temveč po vsej regiji. Tube Gallery je utelešenje drame in zabave, vtkane v konfekcijske kose s pridihom razkošja semi-couture.

Tube Gallery 

Valusta

V bleščečih tapiserijah avstralske poročne industrije eno ime močno sije: Tiana Van. Z več kot desetletjem predanih izkušenj na področju poročne mode je postala pionirka, znana po izjemni izdelavi in prirojenem razumevanju poročnega sveta.

Valusta, Malandra Jewelry

Yǔniverse

Predstavljamo Crystal Zhang, ustvarjalnega uma, ki stoji za YǓNIVERSE, vrhunsko modno znamko, ustanovljeno leta 2022. Crystal je diplomirala na Columbus College of Art and Design, kjer je magistrirala. Trenutno živi v Columbusu, OH, in je umetnica, ki združuje elemente mode in likovne umetnosti, da s svojo domiselno obdelavo tekstila spremeni oblačila v edinstveno nosljivo umetnost.

Yǔniverse

Najbolj brano