Če ste mislili, da so črni gležnjarji pasé, vas bo Angelina Jollie prepričala v nasprotno: Igralka nosi najbolj laskav model

Angelina Jolie in hčerka Zahara sta obiskali Brooklynski muzej, kjer je bila igralka kot običajno odeta v črno.

Če ste mislili, da so črni gležnjarji pasé, vas bo Angelina Jollie prepričala v nasprotno: Igralka nosi najbolj laskav model - Foto: Profimedia

Angelina Jolie je delila redke fotografije, na katerih sta s starejšo hčerko Zaharo Jolie-Pitt skupaj v Brooklynskem muzeju.

Sedemnajstletna študentka in njena mama sta si ogledali razstavo "Smrt živim, naj živijo smeti" umetnika Duka Rileyja. Razstava prikazuje onesnaževanje morja, ki je Jolie zelo blizu.

Umetnik si je razstavo ogledal skupaj z njima in jima omogočil intimen vpogled v svoje delo. Jolie je nosila dolg črn plašč in elegantne črne gležnjarje Valentino s peto, s seboj pa je imela veliko rjavo usnjeno torbo. Zahara je bila oblečena v kavbojke in črno majico z dolgimi rokavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

"Z Z sva si šli ogledat razstavo @dukerileystudio v Brooklynski muzej," je Jolie zapisala v svojem pripisu. "Na Dukovi najnovejši razstavi v brooklynskem muzeju, DEATH TO THE LIVING, Long Live Trash, njegove reinterpretacije pomorske ljudske umetnosti - izdelane z uporabo odpadkov, odstranjenih iz oceana - razkrivajo onesnaževanje s plastiko, ki skupaj s podnebnimi spremembami in izgubo habitatov potiska naše oceanske ekosisteme v propad."

Igralka je delila več fotografij umetnosti, ki je bila sestavljena iz ploščic in skulptur sodobnih plastičnih predmetov, izklesanih v morskih podobah in slogu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v vodnih znamenjih?

Priporočamo tudi: Severina je s temi sijočimi hlačami ovrgla vsa klasična pravila oblačenja (in pristajajo ji)

Najbolj brano