Brooke Shields in Cindy Crawford se strinjata glede zimske jakne: Brezčasen model za prosti čas za ženske nad 50 let

24. 12. 2022
Brooke Shields in Cindy Crawford se strinjata glede zimske jakne: Brezčasen model za prosti čas za ženske nad 50 let (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka in model imata jasno predstavo o tem, kakšen je zvezdniški kos, ki nas bo to sezono varoval pred mrazom. 

Nič ni boljšega kot najti pravi plašč, ki vas bo spremljal skozi zimo. Čeprav je plašč iz blaga ključnega pomena, obstajajo številne druge možnosti, da se ogrejete, ne da bi izgubili slog. Zato ne smete zamuditi vseh možnosti, ki so letos v trendu in ki bodo postale osnovni del vaše garderobe. Govorimo o oblačilih, kot so dvoplastne jakne, ki jih lahko nosite k vsakemu dnevnemu videzu in s katerimi se boste lahko borili proti mrazu kot še nikoli prej.

In ker vemo, o čem govorimo, igralka Brooke Shields in model Cindy Crawford potrjujeta, da je dvoplastna jakna osnovni kos, ki ne sme manjkati v vaši garderobi, in sta jo nosili takole. 

Dvoplastna ali aviator jakna, ki ne sme manjkati v vaši garderobi

Prav s tem se strinjata Brooke Shields in Cindy Crawford, saj smo ju obe videli nositi to toplo jakno. Igralka je iskala popolno božično drevo, ko je izbrala to udobno in toplo obleko s širokimi hlačami in škornji.

Manekenka jo je nosila v New Yorku s svojim možem in ga kombinirala s kavbojkami in visokimi črnimi škornji. 

Če svoje še nimate, jo lahko najdete v Zari, ki jih ponuja v številnih barvnih različicah.

Zara, cena: 89, 95 evrov

Zara, cena: 69, 95 evrov

Zara, cena: 79, 95 evrov

Zara, cena: 79, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Trendi pričesk, ki bodo kraljevali v letu 2023: Teh 8 osupljivih videzov je v središču pozornosti na modnih pistah

Priporočamo tudi: Mala šola slavnostnega ličenja ali kakšni so letošnji trendi na področju slavnostnega ličenja z izkušeno vizažistko Barbaro Fartek