Video: Bo veličastna Cartierova Odiseja očarala samega Spielberga?

Draguljarska hiša Cartier je predstavila oglasni film, ki je resnično spektakularen: v njem se zvrsti paleta osupljivih posebnih učinkov. Z izdelkom naj bi očarali tako obstoječe stranke kot pritegnili novo, mlajšo generacijo.

Video: Bo veličastna Cartierova Odiseja očarala samega Spielberga?

Kot so pri Cartieru povedali za britanski Fashion Telegraph, so želeli posneti "film, na kakršnega bi bil ponosen sam Steven Spielberg". In L'Odyssée de Cartier to gotovo (no, najverjetneje) je.

V tri minute in pol trajajočem filmčku sledimo ikoničnemu simbolu znamke - panterju - na hitrem izletu po svetu, v okviru katerega se dotakne ključnih trenutkov in krajev v zgodovini Cartiera.

Tudi panter njihov simbol ni po naključju - Panterica je bil vzdevek njihove legendarne oblikovalke Jeanne Toussaint, ki je oblikovala prvi kos nakita s panterjem: zapestnico za vojvodinjo Windsorsko.

Panter svoje potovanje zaključi v Parizu, Cartierovem rojstnem kraju, natančneje na Place Vendôme, in se v veličastnem kompleksu Grand Palais sreča s supermanekenko Shalom Harlow.

L'Odyssée  je delo velikanske ekipe, ki jo je vodil priznani režiser oglasov Bruno Aveillan. Izvirno glasbo je skladal Pierre Adenot. V glavni vlogi so se izkazali trije panterji. Več podrobnosti izveste na uradni spletni strani.

Najbolj brano