Balenciaga, David, Choo, Louboutin, Badgley Mischka

Kratke novice iz sveta mode.

Balenciaga, David, Choo, Louboutin, Badgley Mischka - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Sveži obrazi

Po poročanju medijev, se Jennifer Connelly ne bo več vrnila k sodelovanju pri reklamnih kampanjah modne hiše Balenciaga. Nicolas Ghesqui? re je dejal, da bo igralko to sezono zamenjala Kasia Struss, skupaj s še tremi neznanimi modeli. Manekenka je odprla modno revijo omenjene znamke v Parizu. Olje na ogenj pa doliva najem manekenke Mirande Kerr za to revijo, kar potrjuje dejstvo, da se lahko v naslednji sezoni zgodi marsikaj.

Tudi David Beckham se je odločil, da ne bo več podaljšal pogodbe z znamko spodnjega perila Emporio Armani, pri kateri je dve leti jemal sapo vsem predstavnicam nežnejšega spola. Žogobrc namreč išče proizvajalca, ki bo pod okrilje vzel njegovo lastno kolekcijo spodnjega perila, katera naj bi luč sveta zagledala jeseni 2010. Verjamemo, da pri EA niso prav nič veseli, da jih zapušča dobičkonosen maneken (prodaja se je namreč kar podvojila), a naj bi že našli zamenjavo v mlajši verziji angleškega nogometnega boga. To naj bi postal Cristiano Ronaldo, katerega obraz bo zaščitni znak spomladanske kampanje spodnjega perila ter linije kavbojk.

Badgley Mischka za plesalce . .

Oblikovalca, ki se skrivata za imenom Badgley Mischka, Mark Badgley in James Mischka ste predstavila svojo drugo, bolj ugodno, poročno kolekcijo, poimenovano Mark & James, ki bo na voljo od spomladi. Plesalci plesne šole Alvin Ailey bodo prvi, ki bodo nosili oblačila iz omenjene kolekcije. Premierna predstavitev bo na otvoritvenem šolskem gala plesu 2. decembra.

. . DKNY pa za tekače

Štirideset tekačev na znamenitem newyorškem maratonu bo teklo v stilu. Za to priložnost je oblikovalka Donna Karan skreirala kratke majice, s katerimi želi pomagati otrokom. Majice bodo na voljo tudi v prosti prodaji (cena: 25 dolarjev), denar pa bo šel na račun organizacije Free Arts NYC, katera poskuša približati umetnost in mentorske programe pomoči potrebnim mladostnikom.

Na kratko

Jeremy Scott je predstavil svojo spomladansko kolekcijo za znamko športne obutve Adidas Originals. Tudi tokrat ni pozabil visokim teniskam dodati angelska krila.

Oblikovalec obutve Christian Louboutin je ustvaril tri Barbike, ki bodo na prodajne police prišle v prihajajočih mesecih. Preoblikoval je lutkine gležnje, saj naj bi bili, po njegovem mnenju, preveč ravni. Poleg igrače, bodo tudi znameniti miniaturni čeveljci priznanega oblikovalca, pospravljeni v majhni Louboutinovi škatli.

Sestre Kim, Khloe in Kourtney Kardashian bodo ustvarile spomladansko kolekcijo oblačil za znamko Bebe. Oboževalke zvezdnic se bodo lahko za manj denarja oblekle v njihovem stilu.

Natalia Vodianova ni izgubljala časa z iskanjem primernega modela za njeno linijo spodnjega perila. V reklamni kampanji za kolekcijo Natalia pour Etam se bo pojavila kar sama manekenka in oblikovalka.

Vsaka ljubiteljica vrtoglavih petk Jimmyja Chooja nestrpno pričakuje kolekcijo, ki jo je za H&M ustvaril priznani oblikovalec. Da bo čakanje še slajše, so posneli kratko reklamo. Naj vas potolažimo. Do prodaje kosov nas loči še dober mesec. Na voljo od 14. novembra v ljubljanskem Cityparku.

Najbolj brano