Angelina Jolie dokazala, da ta klasična modna kombinacija ne bo nikoli šla iz mode

Igralka je nosila tudi verižico, ki pristoji vsaki elegantni dami.

Angelina Jolie dokazala, da ta klasična modna kombinacija ne bo nikoli šla iz mode - Foto: Profimedia

Kapsulna garderoba Angeline Jolie z njeno nagnjenostjo k minimalizmu in ljubeznijo do povzdignjenih osnov je vrhunec prefinjene mode. Kaki trenč plašč, dizajnerske balerinke ali kateri koli drug kos, ki vzbuja občutek formalnosti brez napora in obstaja v Angelinini omari. Ta pretiran, a eleganten pristop k njenemu slogu se razteza tudi na njeno škatlo za nakit. Za primer, kako igralka naredi razmeroma preprost kos transcendenten in nedvomno glamurozen, vzemimo biserno ogrlico, ki jo je nedavno nosila ob obisku v Washingtonu. Ogrlica s perlami ima tudi globok zgodovinski pomen in povezavo z glavnim mestom države, zaradi česar je Angelinina izbira nakita še bolj smiselna.

Prejšnji teden se je igralka odpravila na Capitol Hill, da bi se sestala z ameriškimi senatorji, da bi pozvala k ponovni odobritvi zakona o nasilju nad ženskami. Angelina Jolie je pomembna zagovornica pravic žensk in otrok, nedavno pa se je pridružila Instagramu, da bi tistim, katerih glas je ogrožen, zlasti afganistanskim ženskam, omogočila, da delijo svoje izkušnje.

Za svoje nedavno srečanje v DC je nosila črno midi krilo, ustrezen blazer in črne salonarje za usklajen in eleganten videz. Nosila je elegantno črno torbico Christion Dior, en sama vrsta biserov pa je krasila njen vrat.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 15 kosov iz H&M-ja, ki so videti veliko dražje, kot so v resnici

Priporočamo tudi: Poglejte, kakšna mama boste (ali ste) glede na vaše horoskopsko znamenje

Najbolj brano