Amal Clooney si je za pomlad 2024 omislila model kavbojk, naravnost iz 70-ih, in to v nepričakovanem barvnem odtenku

1. 4. 2024
Amal Clooney si je za pomlad 2024 omislila model kavbojk, naravnost iz 70-ih, in to v nepričakovanem barvnem odtenku (foto: Profimedia)
Profimedia

Nova sezona, nov model džinsa, ki ga ne smete zamuditi!

Ko govorimo o oblačilih, ki jih morate imeti, so kavbojke nedvomno upravičeno na prvem mestu. V svoji dolgi zgodovini so bile brezčasne in vsestranske, saj so bile glavni obraz mednarodnih zvezdnikov, filmskih zvezd in hollywoodskih div, zdaj pa so v omarah po vsem svetu. Poleg tega modni trendi pomladi 2024 govorijo sami zase: nemogoče je, da ne bi kupili (vsaj) še enega para, s katerim bi dopolnili stolpec kavbojk v naših omarah. Temu zimzelenemu trendu se ni mogla upreti niti Amal Clooney

Na družinskem izletu v Provansi, se je libanonska pravnica odločila, da bo svoja dvojčka v novo elitno šolo pospremila v kavbojkah s hlačnicami na zvonec v svetlo modrem odtenku, ki združuje udobje in slog. Kavbojke Amal Clooney z rahlo razširjenim krojem so kos, ki ga lahko nosite od jutra do večera: dolgoročna naložba, ki se lahko prilagodi različnim okusom in slogom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝒉𝒊 (@chimagazineit)

Kako nositi kavbojke Amal Clooney za pomlad 2024?

Zaradi sproščenega kroja in zagotovljenega udobja se z vsestranskostjo kavboj strinjajo vsi. Kljub temu da so unisex oblačilo, kavbojke ostajajo stalnica v ženskih omarah predvsem zato, ker na naraven način podaljšajo silhueto. Za strateško izbiro je torej nedvomno najprimernejši kroj, ki ga nosi Amal Clooney: rahlo razširjen kroj dodaja centimetre tudi brez pet. Kar zadeva oblikovanje, pa je močna točka tudi množica možnih kombinacij: s puloverjem s polo ovratnikom, kot nas uči libanonska pravnica, bo to modna kombinacija za v pisarno ali za zmenek v mestu. Po drugi strani pa bodo kavbojke z nizkimi supergami, rebrasto majico in suknjič ključni kos, ki bo vsak stajling naredil priložnostno eleganten. Ne glede na izbrane kombinacije se boste tega para kavbojk težko naveličali.

Zara, cena: 25, 95 evrov

H&M, cena: 35, 99 evrov

FRAME, cnea: 315 evrov

ISABEL MARANT, cena: 240 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tjaša Železnik v edini elegantni obleki, ki jo morate dokupiti to pomlad, saj zoža pas, je primerna za posebne priložnosti in zagotavlja šik videz tudi tekom dneva

Priporočamo tudi: Trik modnih poznavalk: "Odkar sem se naučila tega trika, se mi zdi, da mi vsa oblačila veliko bolje pristajajo"