Almira Sadar obuja pozabljena ročna dela

Od prvega spomladanskega dne je v trgovini ALMIRASADAR na voljo nova kolekcija pomlad/poletje 2012, za katero so značilni kolaži najrazličnejših barv, materialov in tekstilnih tehnik.

Almira Sadar - Foto: Primož Predalič

“V zadnjih dnevih je treba poskrbeti za celostno podobo in ponudbo, zato imam veliko opravkov, tekanja in dokončevanja pri različnih izvajalcih," je tik pred prihodom kolekcije v trgovino povedala oblikovalka.

"Na začetku aprila bo v Ljubljani znova teden mode, na katerem se bom predstavila s kolekcijo jesen/zima 2012. V kolekciji bodo kot nasprotje finim tkaninam poudarjeni grobo ročno kvačkani posamezni kosi, ki jih izdelujem ob večerih. Pripravljam tudi projekt paketov DIY ('do it yourself'), v katerih bi bili za izbrane oblikovalske kose priložena navodila in materiali za izdelavo, tako da bi si jih lahko izdelal vsak sam. K projektu bi želela pritegniti tudi druge oblikovalce,” še dodaja.

S partnerji iz držav nekdanje Jugoslavije pa Almira Sadar pripravlja skupni projekt na temo pozabljenih ročnih del, ki jih bodo v skupnih kreativnih delavnicah reinterpretirali na sodoben način.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri