Aleksandra Brlan in 'Mala poletna ...'

2. aprila se bo ob 21:00 v Kazini na Kongresnem trgu 1 v Ljubljani zgodil mini modni dogodek 'Mala poletna . . ', igriv koncept oblačil, oplemeniten s kančkom zenbudizma.

Aleksandra Brlan in 'Mala poletna ...'

Avtorica, oblikovalka tekstilij in oblačil Aleksandra Brlan se ukvarja z idejo o tem, da smo vsi ljudje povezani v celoto, hkrati pa je vsak posameznik čisto samostojen, unikaten svet v malem.

Prototipska kolekcija poletnih oblek iz bombažnega pletiva se poigrava z odnosom dvodimenzionalnega oblačila in trodimenzionalnega telesa. Vzorec za tisk je delo vsestranskega umetnika Natana Jurančiča. Urbani jezik, ki ga govorita avtorja, skozi oblačila nagovarja mladega, sodobnega človeka, naj se začne dezuniformirati, naj postane individuum, vendar naj ohrani povezanost, toplino in predvsem humor.

"Tega nam manjka! Velikokrat modo gledamo preveč resno. Moda bi morala biti samo malo bolj zabavna, kot pristna otroška igra, s preprostimi in razumljivimi pravili, " še poudarja oblikovalka.

Scenarij in režija: Miha Knific, koreografija: Ana Benkovič, ličenje: Empera3zz in Špela Veble, frizura: Matjaž Šiška za Mič Styling, v glavnih vogah: poletne obleke.

Vabljeni vsi modni radovedneži.

2. april 2009 ob 21:00, Kazina, Kongresni trg 1, Ljubljana

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri