Agent Provocateur opominja na dan ljubezni

Valentinovo se bliža, zato fantje pozor!

Agent Provocateur opominja na dan ljubezni - Foto: Fotografija www.agentprovocateur.com

Agent Provocateur je, skupaj s prekrasno Rosie Huntington-Whiteley, za vas pripravil video, kaj vas lahko doleti, če boste za praznik ljubezni zanemarili svojo najdražjo.

V videoposnetku, katerega je za internetno stran razkošne znamke spodnjega perila posnel režiser Greg Williams, Huntington-Whiteley igra dekle, ki pride na obisk k fantu v pisarno (pod trenčkotom nosi samo seksi spodnje perilo), mu zapleše erotičen ples, nato pa ga kaznuje z udarcem v obraz.

Kratek film z naslovom Love Me Tender . . Or Else, je samo "nežen opomnik" predstavnice našim moškim, naj ne pozabijo na ta, za nekatere, pomemben dan.

Poleg tega, pa so pred kratkim predstavili tudi najnovejšo kolekcijo za prihajajočo pomlad.

Nasvidenje pirati, pozdravljene nimfe, spomladanska kampanja znamke spodnjega perila, h kateri so ironično dodali še kolekcijo Virgins (device), nas popelje nazaj h koreninam. Surova poželjivost se odraža v vsaki fotografiji posebej. Manekenke svetlih polti in zlatih las se tako v enem kadru hranijo z grozdjem, dražijo s poljubi ter ležijo na mizi, polni sadja.

V tej kampanji lahko opazimo tudi britansko lepotičko Pixie Geldof, hčer aktivista Boba Geldofa, ki se med ostalim nosi čipkast steznik, ter je oborožena z bičem. Medtem, ko se njena starejša sestra Peaches pojavi kot obraz kolekcije Witch.

Njihove kolekcije si lahko ogledate na uradni spletni strani.

Fotografije www.agentprovocateur.com

Najbolj brano