64-letna Sharon Stone v prosojni obleki na naslovnici velike revije povzročila pravo razburjenje

Pri 64 letih se ne boji pogledov ... ali česar koli drugega.

64-letna Sharon Stone v prosojni obleki na naslovnici velike revije povzročila pravo razburjenje - Foto: Profimedia

Sharon Stone je zelo aktivna na svojem Instagramu, kjer še naprej vzbuja pozornost s svojimi zapeljivimi posnetki. 64-letna zvezdnica redno razkazuje svojo neverjetno postavo v kopalkah z globokim izrezom in dokazuje, da za nošenje bikinija ni starostne omejitve, ne glede na to, kako majhen je. In to takrat, ko ne zbuja pozornosti več kot 3 milijonov sledilcev, ko si sleče zgornji del telesa in pozira zgoraj brez. Trideset let po ikoničnem prizoru v filmu Osnovni instinkt, zaradi katerega je postala seks simbol, igralka še vedno zna razvneti ljudi.

Sharon Stone, brezčasni simbol zapeljivosti

In spet je tu, da nam daje misliti, da bomo lahko še bolj uživali. Tokrat pa Sharon Stone ni dvignila temperature na svojem računu na Instagramu. Igralka je bila izbrana za naslovnico ameriške revije Icon. Kaj bi lahko bilo bolj normalno, saj je tudi sama ikona! To je znova dokazala tudi na tej naslovnici, kjer je izjemno elegantna, a tudi neverjetno zapeljiva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ICON Magazine (@icon.magazin)

Na živahni naslovnici Sharon Stone pozira v dolgi, elegantni črni obleki, ki je ob podrobnejšem pregledu polprosojna. Zvezdnica se je, kot se spodobi, odločila, da bo pod zgornjim delom obleke brez modrčka in bo pod prosojno tkanino razkrila svoje prsi. Zelo vroča podrobnost, ki ni ušla njenim oboževalcem. "Nimam besed", "Všeč mi je", "Kraljica," so bili nekateri komentarji, ki so skupaj z emotikoni plamena in srca povedali vse.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta oblikovalec je v Londonu posvetil svojo modno revijo pokojni kraljici

Priporočamo tudi: Obožujemo trendno torbico Jennifer Lopez za manj kot 100 evrov, ki se poda k vsakemu videzu

Najbolj brano