Nadgradite svoj modni stil s pametnimi napravami

Naši pametni telefoni niso zgolj nepogrešljive naprave za opravljanje vsakodnevnih obveznosti in povezovanje s prijatelji, ampak tudi modni dodatek, ki odraža naš osebni stil. Zato je še toliko pomembneje, da so estetski, edinstveni in se znajo prilagoditi našemu življenjskemu slogu. 

Promocijsko sporočilo, 29. 11. 2022
Nadgradite svoj modni stil s pametnimi napravami - Foto: promocijska fotografija

Tega se še kako dobro zaveda tudi podjetje Samsung, ki je v sodelovanju z Ljubljana Fashion Week (LJFW) mlade ustvarjalce v tem mesecu spodbujal h kreativnem ustvarjanju. LJFW, najuspešnejša slovenska platforma za spodbujanje in promocijo ustvarjalnosti na področju modnega oblikovanja, in podjetje Samsung sta namreč v novembru pripravila kreativni projekt “Inspired by You” ter z njim mladim in manj uveljavljenim oblikovalcem ponudila odlično priložnost za razvoj izvirnih idej in predstavitev le-teh širši javnosti.

Pametni telefon, s katerim lahko izrazite svoj stil

Kompaktna oblika Galaxy Z Flip4, ki spominja na morsko školjko, ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Ta telefon izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Galaxy Z Flip4 nas preseneti s 17-centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in zunanjim pomožnim zaslonom, ki meri 4,82 centimetra. Na slednjega boste lahko dodali priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan, imeli hiter dostop do sporočil in pripomočkov, brez da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon. Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. Z različnimi nastavitvami ga preprosto posodobite skladno s svojim razpoloženjem in stilom. 

S tanjšim pregibom, poravnanimi robovi, kontrastnim meglenim zadnjim steklom in sijajnim kovinskim okvirjem je Galaxy Z Flip4 najbolj oblikovno dovršen telefon podjetja Samsung doslej. Naprava je na voljo v vijoličasti, rožnato zlati, grafitni in modri barvi. Njen videz lahko še dodatno nagradite tako, da si personalizirate zunanji zaslon ali pa napravo zaščitite z modnim ovitkom.  

S fotografijami na družabnih omrežjih za modo navdušite tudi svoje prijatelje

Ustvarite izjemne fotografije vaših modnih kombinacij in jih delite s prijatelji in sledilci na družbenih omrežjih. Galaxy Z Flip4 je opremljen s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki jo odlikuje revolucionarna funkcija FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Z njeno pomočjo boste ustvarili domiselne in edinstvene fotografije, na katerih bodo vidne vse podrobnosti. S pomočjo funkcije Nightography boste lahko izjemne posnetke ustvarili tudi zvečer.  

Za snemanje selfijev z glavno kamero vam ni treba odpreti telefona, na zunanjem zaslonu pa si lahko ogledate predogled posnetka. Svojo fotografijo si lahko od daleč ogledate s celozaslonskim iskalom ali s pritiskom na zaslon preverite izvorno razmerje ter se prepričate, da so na fotografiji vsi, ki jih želite ovekovečiti. Obenem lahko zahvaljujoč novim posodobitvam programske opreme snemanje začnete s Quick Shot kamero in ga nadaljujete s FlexCam kamero, s čimer lahko posnetke ustvarjate prostoročno in z različnih kotov. 

Galaxy Z Flip4 bo torej dopolnil vaš modni slog, poskrbel za epske fotografije in vam pomagal pri spopadanju z vsakodnevnimi obveznostmi. Z njim boste tako ustvarjali kot tudi narekovali modne trende. Svojo napravo si lahko do 30.11. zagotovite po 20 % nižji ceni kot sicer. Več informacij o aktualni ponudbi je na voljo na spletni strani podjetja

Najbolj brano