Moschino – modna revija v Los Angelesu

Blagovna znamka Moschino je minuli konec tedna v Los Angelesu predstavila novo kolekcijo pomlad/poletje 2017, pod katero se podpisuje Jeremy Scott. Preverite, kaj bomo nosili v naslednjem letu.

Moda, 13. 6. 2016
Slika 1/9

Moschino – modna revija v Los Angelesu

Profimedia

Modna sprehajalna steza, ki so jo krasile številne ogromne napihljive cvetlice v svetlih barvah, je prikazala Scottove psihedelične sanje, v katerih so v veliki večini prevladovali potiskani modeli hlač, kopalk in predimenzionirani klobuki – v letu 2017 ključen modni dodatek urbanih žensk s prefinjenim okusom.

Dogodek je v tipičnem L.A. slogu pritegnil tudi številne znane osebnosti. Tako so prve vrste zasedali Katy Perry, Caitlyn Jenner, Cindy Crawford in mnogi drugi.

Novo kolekcijo, ki jo bomo na prodajnih policah našli naslednjo pomlad, so predstavili številni Scottovi priljubljeni modeli, vključno z Mirando Kerr, Alessandro Ambrosio, Charlotte Free, Hailey Baldwin, Taylor Hill, Jasmine Tookes, Romee Strijd in Anno Cleveland.

Preberite še: MBFWLJ: Nadaljevanje slovenske modne zgodbe, Izjemni modeli kopalk Victoria's Secret za leto 2016 in Zapiski modne urednice: Modna zabava v praksi

Najbolj brano