Modni šov v Europarku

V nakupovalnem središču Europark so 15. septembra poskrbeli za pravi modni šov, ki je navdušil štajersko prestolnico. Na jesenski modni reviji so predstavili najnovejše modne smernice za prihajajočo jesen in zimo.

Promocijsko sporočilo, 18. 9. 2017
Modni šov v Europarku

Svetovno znani obrazi iz sveta mode

Po Europarkovi modni brvi so se sprehodile slovenske in tuje manekenke, ki smo jih lahko videli na modnih revijah po vsem svetu. Modne zapovedi so predstavile Lana Klarič, dvojčici Dea in Mia Maretić ter Lara Spajič, zmagovalka World Top Model 2016 v Milanu. Manjkal ni niti aktualni mister Slovenije Majk Peroša, ki je obiskovalcem predstavil vpogled v moško modo.

Frizer svetovnih zvezd Loui Ferry in center managerka Europarka Simona Mandl

Modne zapovedi za jesen in zimo

Manekenke in manekeni so s kar 145 stylingi predstavili oblačila v jesenskih odtenkih, med katerimi je prevladovala predvsem topla rdeča barva. Poleg plastenja oblačil, kar nas bo v prihajajočih hladnejših mesecih zagotovo grelo, je bilo opaziti tudi bogatenje tkanin s kamenčki in perlami, pri bolj uličnem stilu pa so se pokazali predvsem različni našitki. Ena izmed presenetljivih prevladujočih tem je bil jeans, ki ga bomo letošnjo jesen kombinirali kar za celotne stylinge.

Znani obrazi

Dogodek je povezovala Manja Plešnar Stević, novinarka in velika modna navdušenka, za glasbeno spremljavo pa je poskrbel duet Pliš z žametnim glasom Aleksandre Ilijevski. Europarkovo jesensko modno revijo so si ogledali tudi nekateri znani Slovenci – opazili smo Petro Greiner, Natalijo Verboten, blogerki Fiono Čuček (Fionci) in Sabrino Vidovič (Many loves by Sabrina) ter svetovno priznanega frizerja Louija Ferryja, ki so bili nad novimi modnimi trendi navdušeni.

Najbolj brano