Vse, kar morate vedeti o modni reviji znamke Balenciaga

Modna revija je bila naravnost apokaliptična.

Vse, kar morate vedeti o modni reviji znamke Balenciaga - Foto: Profimedia

Od blazerjev s špičastimi rameni nove pretirane kolekcije Demne Gvasalija do torbic, ki spominjajo na škatle z malico, in čevljev v stilu "FiveFingers", ki so nastali v sodelovanju z Vibramom, tukaj je pet ključnih stvari, ki jih morate vedeti o kolekciji Balenciaga za jesen in zimo 2020.

Scena je bila apokaliptična

Gostje so s težavo prišli do svojih sedežev. Bilo je temno, skoraj črno, modna revija pa je bil ogromen bazen vode, ki je v temi prevzel grozljiv odtenek črne barve. Prvi dve vrsti sedežev sta bili skoraj potopljeni.

Napeta glasba je odmevala, prižgale so se luči in projekcija oblakov se je hitro premikala. Ta digitalni vremenski sistem se je iz oblakov preselil v impresivno mrmranje mtic, v apokaliptično nevihto v končno ognjeni sončni zahod. Prizori so na vsakem delu kolekcije postavili drugačno razpoloženje.

Pretirani kostimi so služili kot močni ščiti

Balenciaga ima marsikaj za povedati, ko gre za ženske kostime. Modna hiša je v zadnjem času postala priljubljeno mestoza nakupe vseh poslovnih žens v svetu mode. Tokrat Balenciaga napoveduje še napihnjena in poudarjena ramena. Vse do vaših ušes. Tako se vam nihče ne bo mogel približati do razdalje enega metra.

Neoklasična torbica bo zanesljiva prodajna uspešnica

Gvasalia je ob praznovanju 20. obletnice torbe Classic Balenciaga (skoraj nemogoče si je predstavljati, da je lahko tako stara) ustvaril večjo in ostrejšo Neo Classic torbico. Popolna torbica za v pisarno. Nam sta bili še posebej všeč bela in oranžna.

Prihaja nov "grdi" čevelj

Ste se naveličali Crocsov? Ne bojte se. Na voljo je nov gumijast čevelj. Balenciaga je sodelovala z italijanskim proizvajalcem čevljev Vibram, imenovanim po ustanovitelju Vitaleu Bramaniju, izumitelju prvega gumijastega podplata.

Gvasalia je zasnoval znani slog podjetja FiveFingers, ki je bil prvotno namenjen zunanjim dejavnostim, kot so jadranje, kajakaštvo in kanu; super praktično torej za vodno modno pisto.

Podprite Balenciagin nogometni klub

Igralci Balenciaga FC so splavali po modni pisti in oblekli nogometne drese v rdeči, črni, mornarski in fluorescentni rumeni barvi. Vas bo to prepričalo, da se končno začnete zanimati za nogomet?


Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kdo bo v posodobljeni seriji Opravljivka igral Blair in Sereno

Priporočamo tudi: Poglejte drzna stajlinga, ki sta ju Kim in Kourtney nosili na pariških ulicah

Najbolj brano