Modna revija stoletja - največje svetovne modne znamke so se poklonile oblikovalcu Alberju Elbazu

Modna revija AZ Factory v poklon Alberju Elbazu je združila modni svet.

Slika 1/20

Alber Elbaz

AZ Factory

Na pariškem tednu mode se je združil modni svet. Modna revija znamke AZ Factory se je z izborom 71 kreacij poklonila oblikovalcu Alberju Elbazu, ki je v letošnjem aprilu preminil zaradi koronavirusa. Izraelski oblikovalec je dolga leta deloval kot kreativni direktor modne znamke Lanvin, leta 2019 pa je ustanovil znamko AZ Factory

Dogodek z naslovom Love Brings Love je na enem mestu, v pariškem Le Carreau du Temple, združil kreativce, modne poslovneže, vizionarje in vodje.

Preberite tudi: Pariški teden mode je zaključen - poglejte najlepše kreacije

Oblikovalcu se je na modni reviji poleg AZ Factory poklonilo še 45 vodilnih svetovnih modnih znamk, med njimi tudi Louis Vuitton, Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Lanvin, Loewe, Vivienne Westwood, Alaia, Fendi, Burberry, Ralph Lauren, Chloe, Vetements, Off-White, Alexander McQueen in Versace. Vsaka izmed znamk je na modni brvi predstavila po eno kreacijo, ki so vsaka na svoj način poosebljale živahno in ironično nrav Alberja Elbaza - oblikovalca, ki je modni industriji skozi leta ustvarjanja postregel z enimi izmed najbolj ikoničnih kolekcij v zgodovini mode.

Bogato predstavitev največjih talentov modne industrije so dopolnile še sentimentalne kreacije znamke AZ Factory, za katero ustvarja tudi uspešen slovenski modni oblikovalec Peter Movrin.

Celotna modna revija je dostopna na spodnjem videu.

Fotografije: AZ Factory Studio

Preberite še: Moški bodo nosili pete? Vivienne Westwood je navdušila z novo kolekcijo

Priporočamo tudi: Chanel je z nostalgično kolekcijo za pomlad in poletje 2022 Pariz popeljal nazaj v zgodnje devetdeseta

Najbolj brano