LJFW: 10 kosov tretjega dne, ki so nas najbolj prepričali

4. 4. 2019
LJFW: 10 kosov tretjega dne, ki so nas najbolj prepričali (foto: Jure Makovec)
Jure Makovec

Kateri pa je navdušil vas?

Plašč Damir Raković Ponorelii

V trenutku smo se zaljubili v pastelni plašč, ki ga je predstavil Damir Raković Ponorelii. Če iščete en kos, ki bo vašo pomladno garderobo ponesel na povsem nov nivo, sta ga zagotovo našli. Še posebno so nam bili všeč napihnjeni rokavi, stisnjeni v zapestjih. 

Komplet Zia Budapest

Poletnih dni brez kompleta iz satenastega materiala Zia Budapest si sploh ne moremo več predstavljati. Igra zelenkastih odtenkov v popolni harmoniji z rastlinskim vzorcem kar kličeta po toplih poletnih večerih. 

Obleka Andrea Anić Profound Aparel

Srajčna obleka je pravkar dobila popolnoma nov pomen. Najbolj nam je bil všeč razporek na sprednji strani, na vrhu prekrit z volančki. Vsekakor pa ne moremo spregledati mojstrskega zgornjega dela. 

Krilo PRiK

Krilo v velikanskimi žepi bo must-have kos te pomladi. Sploh še potrebujemo torbico? ;) Žepi poskrbijo za dinamično silhueto, piko na i pa doda preprost pas z elegantno pentljo. 

Hlače Jona Bednjanec

Gingham vzorec je letos med najbolj priljubljenimi, a kdo pravi, da ga moremo kombinirati tudi z drugimi? Če ste še pred kratkim nasprotovali mešanju vzorcev, si boste po barviti kolekciji Jone Bednjanec brez dvoma premislili.

Srajca Svetlana Jaćović

V svoji omari potrebujete vsaj eno srajco kot je ta. Prepričali so nas detajli na rokavih in igra materialov, takih zagotovo ne boste našli v nobeni trgovini s hitro modo. 

Obleka Joseph Ribkoff

Kolekcija Joseph Ribkoff je slavila ženske vseh postav in velikosti. Zaljubili smo se v temno modro obleko z zadrgo in velikanskimi žepi. Eleganca s pridihom sproščenosti naj to pomlad postane vaša najboljša prijateljica.

Maksi krilo Cha.rak.ter

Vsaka modna navdušenka mora v svoji omari imeti vsaj eno maksi krilo. Krilo Cha.rak.ter v nežnem odtenku v prelivajoči se barvi boste lahko nosili od poletja do zime. 

Obleka Things I Miss

Obleka Things I Miss ni le običajna mala črna oblekica. In to nam je všeč! Vaši garderobi bo dodala povsem nov karakter. 

Kostim Comma

Upamo si napovedati, da bodo kostimi kraljevali še vsaj nekaj sezon. In v modrem hlačnem kostimu Comma ravnega kroja se bo dobro počutila prav vsaka poslovna ženska. 

Fotografije: Jure Makovec

Preberite še: LJFW: Najlepše kreacije prvega dne Ljubljanskega tedna mode

Priporočamo tudi: LJFW: Top kreacije drugega dne Ljubljanskega modnega tedna, ki jih morate videti

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk