Moda pomlad-poletje 2017: Marx izdal novo kolekcijo z močnim sporočilom!

Marx nas tokrat z novo pomlad-poletje 2017 kolekcijo izziva s sloganom Drznite si izraziti čustva.

Moda, 20. 4. 2017

Marx

Si drznete izraziti čustva?

Zvezda nove kolekcije Marx izžareva osvoboditev od vseh zadržkov, vseh slabih izkušenj in nas spodbuja, da se osvobodimo ter zažarimo. Ste se kdaj vprašali, kako bi bili lahko srečnejši? Marx pravi, dovolite si izraziti sebe ter vso barvitost čustev, ki vas obdajajo. Verjemite vase in se osvobodite!

Marxova kampanja je bila zasnovana z mislijo na pojme ideala, ki jih zvezdniki na družbenih omrežjih predstavljajo in s katerimi se nenehno spopada vse več mladih. Marxov cilj je približati modne vplivneže vsakemu posamezniku na osebni ravni. Vsak izmed nas ima izkušnjo, ki ga je zaznamovala, in čustva nas povezujejo. Čas je, da se nehate primerjati z drugimi. Sprejmite izziv in povejte, kaj čutite. Marx želi, da spoznate, da ste že najboljša verzija sebe!

Marx

Recite: Drznem si!

Marx bo nadaljeval sodelovanje z najbolj prepoznavnimi blogerkami: Teso Jurjaševič in Ajdo Sitar iz Slovenije, Majo Mladenović iz Srbije ter Isabello Rakonić iz Hrvaške. Zgodbo Marxove kampanje bodo na svojih blogih in družbenih omrežjih utelesile v modnem izboru iz nove Marxove kolekcije.

Z novo Marxovo kolekcijo bomo pokazali barvitost svojih čustev z modnim stilom ter se osvobodili vseh predsodkov, da je življenje drugih popolno. Vsi ste lahko zvezda kampanje, vsi si drznite izraziti čustva!

Marxova kolekcija za pomlad in poletje 2017 prinaša paleto pastelnih odtenkov v kombinaciji zelene, bež ter roza. Materiali so raznovrstni, vsi pa se odlično skladajo s tilom, čipko, vezeninami in svetlikajočimi se našitki. Različne možnosti kombiniranja, ki jih Marx ponuja, predstavljajo pestrost čustev, ki jih nosimo v sebi.

Novo kolekcijo Marx najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji. Predstavnikom medijev bomo z veseljem posredovali tudi dodatne fotografije ali za fotografiranje posodili izdelke iz najnovejše kolekcije Marx.

Najbolj brano